Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Başvuru Sayıları Açıklandı...

demekki bu mantıga göre 38 bin personel alınacaksa açıkta kimse kalmayacak demektir :) hayırlısı

memur sayısı tam tahmin ettiğim gibi çıktı buda demek oluyor ki her 3 kişiden biri memur grubunda atanacak... hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar hak edenlerin kazanacağı şeffaf bir sınav olması çok güzel... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur... herkese başarılar...

hakkımızda hayırlısı olsun...Hak eden kazansın :)

hadi hayırlısı arkadaşlar hakeden kazansın inşaallah

2. sınav ne zaman yapılacak?Sınav gününü merakla bekliyoruz.

Sevgili arkadaşlar, 38.000 memur alınacak ve kimse açıkta kalmayacak diyorsunuz ama dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var. Bu sınavı sadece Milli Eğitim Bakanlığı yapıyor ve alınacak olan memur sayısı ise yanlış hatırlamıyorsam 1000 Öğretmen kadrosu, 2000 memur kadrosu ve 2000 Hizmetli kadrosu. Açıkta kalacak bir sürü engelli vatandaşımız olacak. Bilmediğimiz başka bir sınav daha mı var da kimse açıkta kalmayacak diyorsunuz.

devlet kadrolarında 38.000 boş özürlü kontenjanı olduğu açıklandı meb in sınavınada 30.000 kişi başvurduğuna göre açıkta kimse kalmayacak mantığı ortaya çıkıyor arkadaşlar bundan bahsediyorlar :)

Evet ama femmy, MEB' in yaptığı sınav ayrı, diğerlerinin yapacağı sınav ayrı olacak. Hem diğer iş müracaatları için sınav ayrı olur sanırım. Birde meslek gruplarının ayrılması lazım diye düşünüyorum. Vasıfsız olarak alınacak olanlar belki alınır ama meslek lisesi ve üniversite mezunu olanların belli bir mesleği olcaktır.

sınav ayrı olur tamamda özürlü sayısı aynı

bu arada özel sektördede bi sürü boş yer oluyor işsiz engelli kalmasın inşaallah

arkadaşlar 38 bin kadrosu ozaman boşta kalmayacak diyerek büyük bir yanılgıya düşüyorsunuz! kamu kuruluşlarına sadece en az lise mezunlarımı atanıyor yani? orta okul mezunları ve ilk okul mezunları içinde önümüzdeki zamanlarda büyük bir alım olacağını tahmin ediyorum ben.

bencilce olacak ama giren tum öğretmenler atanır diyeblrmyz?

öğretmenler için eğer tamamı 6. tercihi işaretlediyse tabiki hepsi atanacaktır. ama 6. tercihi işaretlemeyip yazdığı tercihlerde de o ilin sıralamasına giremesse ne yazıkkı açıkta da kalabilir!

6. seçeneği ben İSTEMİYORUM diye işaretledim.
Benden başka işaretleyen kaç kişi var acaba.
İnşallah herkes işaretlemiştir gitmek istiyorum diye.
Hepimiz için hayırlısı olsun..

Yaaa bu 38 bin özürlü kontenjanın hepsine devlet alım yapacak mı nasıl yapacak bu konuyu biraz daha açarsanız sevinirim.....

tüm öğretmen adaylarına simdiden hayırlı olsun diliyorum sonucları okuyunca cok sevındım herkesın gönlüne göre bir yer cıkar ınslh..

hepimize hayırlı olsun arkadaşlar... öğretmenleri yani bizi atasınlarda yer önemli degil gideriz. engelli ataması sonuçta ücra köselere atamazlar :)

halit arkadaşım kamu kuruluşlarının engelli açığı 38000-40000 arası idi ama bu açık yaklaşık 10 yıldır hep vardı! her yılın 3 döneminde yapılan özürlü alım sınavlarının en büyüğü bu yıl nisan döneminde yapıldı. bundan önceki en büyük alım 150-200 kişi oluyordu. ilk defa bu sene verdikleri sözü tuttular. kamudaki açığın tamamen kapatılacağını söylediler. Bakalım önümüzdeki zamanlarda neler yapacaklar

Bu arada MEB in toplam açığı 16 binküsür dü 5000 i bu sene alacak
sağlık bakanlığınında 11 bilerde bi açığı var
emniyet müdürlüğününde 7-8 bin açığı var diğerleride parça parça.

büyük bir alım olursa bunların içinden olur tahminim ;)

MEB Sınavına Başvuru Sayısı Açıklandı.

KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Bakanlığımızca 2010 yılı içerisinde istihdam edilecek özürlü personele ilişkin 26/04/2010-28/05/2010 tarihleri arasında başvurular alınmış olup, başvuruda bulunan adayların sayıları aşağıda belirtilmiştir. UNVANI
AYRILAN KONTENJAN
BAŞVURUDA BULUNAN ADAY SAYISI
ÖĞRETMEN 1000 Başvuru Sayısı: 979
MEMUR 2000 Başvuru Sayısı:6079
HİZMETLİ 2000 Başvuru Sayısı:23917
TOPLAM 5000 Toplam Başvuru:30975

Öğretmen arkadaşlar hepimiz atanacağız öyle ise hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...

davaya bağlı biraz da isler erkan

arkadaşlar bu sınavlara ılk okul mezunları gıre bılecekmı hızmetlı olarak bu konuda bılgısı olan varmı varsa cvp beklıyorum:?

Bu sınavlara ilkolkul mezunu giremiyor.Ayrıca başvuru süresi doldu.

evet ilkokul mezunu ve ortaokul mezunlarını hatta okuma yaza bilmiyenleri saymasaz tabbi saymaya gerek yok anladığım kadarıyla

38 bin gıbı devasa bır rakamdan bahsedılıyor arkadaşlar pekı turkıye dekı engellılerın hepımızın bıldıgı gıbı bır cogu ılk okul mezunu madem sınavlara ılk okulları almıyorlar ılk okul mezunları ne olacak hıc duşundukmu bunu hayır o zaman bu acılacak sınavlar neye yararkı hızmetlı olarak lıse ve dengı mezunlarımı alınacak sınav olsa dahı yınede kadrolarda acıklık olacaktır buna emınım

Ben sordum arkadaşlar sınavın bu davaya bağlı olarak iptal olması gibi bir durum olamaz diyorlar, yani kurum kararıymış ve sınav ve girey aday şartlarını kendi belirlermiş, kurum kararında yasaya uymayan bir durum yok diyorlar... siz morelinizi bozmayın bence hiç bir şey çıkmaz bu dava sonucunda...

Üst Alt