Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB başvurusunda KYK'dan alınmış krediler için nagi seçeneği işaretleyeceğiz?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
3 yıl önce Kredi Yurtlar Kurumu'ndan Öğrenim Kredisi almıştım. Krediyi çektiğim zamanlarda bitime 3 aylık kala Öğrenim Kredim "Burs" a yani "Geri Ödemesize" dönüştü. Ve Borcum haliylen silinmiş oldu.

Ben başvuru yaparken bu seçeneklerde "Evet" seçeneğini mi yoksa "Hayır" seçeneğini mi işaretleyeceğim.

Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarıyla konuya dahil olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

çok önemli bir detay olduğunu sanmamakla bereber hayırı işaretlemen gerekir diye düşünüyorum.

Şayet kyk ya borcun tamamen silindiyse. Olaki silinmedi MEB inde canı sıkıldı seninle alakalı detayları araştırdı. yalan beyandan istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir.

Bu durumda yapacağın en mantıklı şey öncelikle KYK nın sitesinden bilgi edinmeye bir online dikekçe yollamak ve cevabın e-posta olarak gelmesini istemek. cevabın muhtemelen 1 ay içinde verilecektir. Beklediğin cevabı alacağına eminsen zaten bu önemli değil. sadece olaki bir durum başına gelirse elindeki evrakla kendini savunabilirsin ;)

krediniz sizin başvurunuz neticesinde mi bursa çevrildi ?
eğer öyleyse nasıl bir yol izlediniz
paylaşır mısınız ?

Üst Alt