Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB engelli öğretmen alımları her yıl yapılıyor mu?

okan_ses

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
Ben üniversite 2.sınıftayım ve öğretmenlik okuyorum
Şimdiden gelecek kaygıları taşımaktayım.Geçen yıl meb engelli öğretmen alımı yaptı.Bundan sonra her yıl böyle bir alım olacak mı yoksa bir seferlik miydi?
Eğer her yıl alırsa çok rahatlarım çünkü Kpss ile atanmak çok zor biliyosunuz...endişeliyim.
Cevaplarınızı bekliyorum.

meb çok uzun yıllar sonra böyle bir alımı ilk kez geçen sene yapti birdaha ne zaman yapar mebin insafına kalmiş bekleyip görmek lazim kardeşim allah kolaylık versin

Arkadaşım merhabalar.
Neden ilerisini düşünmüyorsun ki . bu işin ales'i var okutmanlığı var . Geçtim ben meb'in öğretmen alımlarını kpss bile durağan bir iş gibi geliyor.
Bence sen daha ilerisini istemen lazım ve bugün koskoca öğretmenliği kazanmışsın . Daha ilerisi için neler yapacağını gözden geçireceksin ve de durmadan daha da ileriyi düşünerek yaşamaya çalışacaksın. Bu sefer kafaya koyduklarını gerçekleştirmeye çalışacaksın

Büyük düşün öğretmenim!!! :)

Birtan,aslında ben de düşünüyorum akademik kariyer yapmayı ama cesaret edemiyorum.Not ortalamam iyi,bölümümde derecedeyim...Ama o işin çok fazla zorluğu var ve bizim gibi engelli insanlar için daha fazla zorluk çıkarıyolar.Bu konuda bana destek verebilecek bi yakınımda yok.
o yüzden bir an önce öğretmen olup memur olmak istiyorum...

Üst Alt