Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB engelli öğretmen olarak atananlar..?

Lovex72

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Atanan tüm öğretmen arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim hayırlı olması temennisiyle...
Atandığımız illeri ve puanlarımızı da yazalım, soru ve görüşlerimizi de burda belirtelim..

İstanbul - 94 puan / Bilişim Teknolojileri

1.tercih afyonkarahisar görsel sanatlar /resim

merhaba arkadaşlar benim arkadaşım atandı ama nereye atandığı çıkmıyor nasıl öğrenebiliriz..

kalpsizsevgilim;

personel.meb sitesinde tüm atamalar diye bi bölüm vardı oradan atandığını görebildik .. ama nereye olduğu yazmıyordu daha sonra siteye bakınca öğretmen atamaları yazan bölümden nereye atandığınıda öğrendik.. sorun kalmadı yaniii.... ( kafadan bişey uydurmuş değiliz ) :D

82 puan ile
1. tercihim olan
Kırklareline
Fen Bilgisi Öğretmenliğine atandım...

Tebrik ediyorum atanan arkadaşarı.Çok sevindim.İnşallah benim çalıştığım okulada bir arkadaş gelir birlikte çalışma fırsatı bulurum :)

Arkadaşlar bende Kırşehir'e Sınıf öğretmeni olarak atandım. Herkese hayırlı olsun.
1. Kırşehir. 74
2.Kayseri .---
3.Ankara.68
4.Bursa.--
5.Aksaray.---

Bunlara bakıldığında boş olan yerlere atama olmamış demek. Birde ankara nasıl olurda 68 le alır garip bir olay.

Sözleşmeli öğretmen olan varmıydı aramızda. Bizim için prosedür nedir acaba. İstifa mı edeceğiz.

1.tercih Denizli il emriyle atandım. Hbaeri son sürat bana ulaştıran hemşom ATOM KARINCA'ya sonsuz teşekkürler..

ilk tercihin olan mersine atandım atanan
herkese hayırlı olsun arkadaşlar
Allah tüm işssizlere de nasip etsin

Atanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve hayırlısı olsun diyorum.

emeğinin karşılığını alarak atanan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim, hepsine hayırlı olsun.

: ((umut)::;
hemşom tekrar hayırlı olsun ama bu güzel habere vereceğin müjde hafif kaldı sankim :D :D :D

E®KAN;
Erkancım tebrik ederim, bendeki belgelerini yakayım mı, artık sınavlara girmene gerek kalmadı :D

İlk tercihime atandım, Niğde. (Sınıf Öğr.) Atanan herkesi tebrik ediyorum :)

Kazanan meslektaşlarımı tebrik ediyorum:) Hayırlı uğurlu olsun:)
Yeni bir kana ihtiyacımız vardı:) E sayenizde aradığımız kanın ilk dalgası yola çıkıor:)
Çok şükür.

çok şükür arkadaslar atandık ilk tercihim kocaeliydi ve kocaeline atandım herkese hayırlı olsunn...

2. tercihim istanbul (öğretmen) atandım.. ilk tercihe rize yazmıştım ama istemiyodum.. tam gönlüme göre oldu:)

Atom karınca;
artık o belgeleri yakabilirsin bıktım il il sınavlara koşmaktan. gugıla ismimi yazdığımda hep puanlar dökülüyot ekrana yok anbar memuru yok vhki :) Yardımların için sağol atom.
eğitime yabancı sayılmam 3 yıl ücretli öğretmenlik yaptım,o kadar saçma şeyler gördüm ki şimdi kadrolu olmak bana heyecan vermiyor, inşallah ilk mezun olduğun idealist seviyeye tekrar yükselirim.

Üst Alt