Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Görevde Yükselme Sınavı için kaynak kitap önerileri..?

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar MEB'in Görevde Yükselme sınavı için en iyi Kaynak Kitap hangisidir ?

Zamanın Ötesinde Ben Araştırıyorum Ama Şimdilik Bulduklarım Yargı Yayınları Buldum. Ama Kullanmadım. Halen Başka Yayınlar Var Mı Diye Aramaktayım.

trazy pegem ve murat yayınlarıda var.. ikisinin arasında kararsız kaldım.. yargı nasıldır acaba ?

Sınav açıldı mı ki çalışmak için kayn ak araştırıyorsunuz?

caqla hayır henüz açılmadı.. açılsın veya açılmasın şimdiden çalışmaya başlamak kötü birşey mi ?

eğitim birsenin verdiği kalın bir kitap var üyelerine arkadaşlar ondan çalıştılar geçen sene muvaffak oldular

Sendika üyesi iseniz sendikanızı takip ediniz. Kitap bastırıp dağıtıyorlar..

Zamanın Ötesinde Murat ve Pegem Yayınları Satan Sitesini Yollar Mısın Burdan.

officer Sendikaya Sorduk Ama Sınav Açılırsa Bastırıp Dağıtacağını Söylediler.

Zamanın Ötesinde Pegem Yayınları Şube Müdürlüğü İçin Basılmış Kitap Ama Bizde Geçerli Bilmiyorum.

Murat Yayınları ise Bütün Kurumlar Olma İhtimalı Var İçinde Belki MEB Konuları yada Kanunları İçinde Mi Bilmiyorum.

Arkadaşlar ben 2 sene önce meb de yarımıcı hizmetler kadrosuna atandım evrak kayıt işleri yapıyorum bu sene bilgisayar programcılığından mezun oldum artık mesleki kadroda kendi mesleğimi yapabilirmiyim

arkadaşlar sınavla ilgili duyurum olursa hemen paylaşalım malum işinde bilgisayara olmayanlar var ..

dikkate alınabilecek mantıklı konuşan arkadaşlardan soruma faydalı cevaplar bekliyorum.Saygılar...

ka_rakartal,
Hayır yapamazsın ilk önce Ünvan sınavı ile üst kadroya (Teknisyen,Tekniker) geçmeniz gerekli ki işinizi yapabilesiniz.

unvan sınavı derken gys yimi kastediyorsunuz yoksa başka bir sınavı mı?

Ünvan sınavı ile GYS farklı şeylerdir.

yok dimi bir gelişme acaba ne zaman olur tahmini...??

Üst Alt