Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB görevde yükselme sınavı sonuçlarını açıkladı, giren engelli memur arkadaş var mı?

gelecek sene de içişleri bakanlığının sınavı var.bu bakanlıkta çalışıp,sınava girmek isteyen var mı.

bende girdim işitme engelliyim engellilere kolaylık sağlamdı zamanım yetmedi 58 aldım

bende girdim çalışamadım çalışsaydıkta zordu kazanamadık ama konu o değil bizler engelliyiz ayrı bir sınavla engelli sınavı ile memur olduk bizi diğerleriyle aynı kategoride sınava katmak yanlıştı bece vede haksızlık

şeflik sınavı için çalışılan kitapları nerden temin ettiniz ve kaç sayfaydı.aynı şekilde memurluk çalışma kitapları ve kaç sayfa.

Mrb. Arkadaşlar ben de 62 aldım sınavdan haberim yoktu 2 hafta ancak çalışabildim 14 günlük bi çalışmadan malesef bu kadarcık puan alabildim. Sağlık olsun ne diyelim bu arada taban puanın 60'a çekilmesi için bazı sendikalar dilekçe vermiş bakalım MEB bizim için kolaylık sağlayabilecek mi? bekleyip göreceğiz rabbim herkesin gönlüne göre versin..

arkadaşlar ben de girdim 58 aldım memurluk sınavından şeflik sınav soruları memurluktan kolaydı ama Samsun'da Terme ilçesinde ne şeflik ne memurlukta barajı aşan yok ayvacıkta da aynı bilemiyorum 3000 kişilik kadroyu nasıl dolduracaklar aslında olayın özü sendikalar bakanlığa sınav açılsın diye baskı yapıyordu bakanlıkta alın size sınav geçebiliyor sanız geçin dedi ve böyle cins bir sınav yaptı maalesef hayırlısı bakalım bir daha ki sefere inşallah

Bende 66 aldım arkadaşlar. Gerçekten çok zordu. Memurluk için 70'i geçen var mı çok merak ediyorum . Kadro dolmazsa sınav yeniden yapılır deniliyor, Doğrumudur bilgisi olan vaR MI?

slm arkadaşlar bende 68 aldım. internetten gördüğüm bir habere göre 70 barajına göre engellilerin barajı daha düşük olması gerekiyormuş bilgisi olan varmı

Arkadaşlar yazılanları okudum. Meb neden engellilere ayrıcalık yapsınki. bende girdim sizin girdiğiniz sınavlara bizim gibi kaç insan giriyor kazanıyor. Meb görevde yükselme için ayrı bir sınav yapmıyor. çalışacaksınız başka ayrıcalık yok.

Arkadaslar memurluk sinavindan 7o aldim. Hayatimda girdigim en zor sinavdi. Çok berbat bir sinavdi.

Bir ay çalıştım evden dışarı çıkmadım tüm sosyal aktivitelerden feragat ettim 54 aldım bizim kurumda 5 kişi girdik kimse kazanamadı çok zordu :( hayırlısı olsun bakalım arkadaşlar pegem yayınlarının kitabı güzel tavsiye ederim...

bende tam 1 ay aralıksız çalıştım, memur sınavı 68 bekliyordum 60 geldi. barajı indireceklerini sanmıyorum. gerçektende zor bir sınavdı çoğu kişi kaldı zaten bu sınavdan. Allahtan hayırlısını diliyorum ne diyem.

Üst Alt