Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB GYS sınavına kimler katılacaklar?

3 yanliş 1 doğruyu götürüyormu acaba

Yoğunluk saymanlık için sınava girmek ister ama kadro sayısı az.

3 yanliş 1 doğruyu götürüyormu acaba

a) Sınava giren tüm adaylar için [Puan = (Doğru Sayısı /Soru Sayısı) x 100] formülükullanılarak başarı puanı hesaplanır.

Bu sınavda değerlendirme doğru cevaplar üzerinden yapılır. Yani, yanlışlar doğruyu götürmez.

Bügün başvurumu yaptım engelden dolayı ruhsal duygusal oluyor otamatik hiç birşey istemiyorum çikti altta otamatik
Ek süre vermiyorlarmi acaba bilgisi olan arkadaşlar varmi

Bugün başvurumu yaptım bende engel durumuna ortapedikte işletmek istedim ama yeni rapor alma süreci uzun oldugundan mecbur bu şekilde yaptım.2018de tercihten atanamamıstım inşallah sınavı kazanırsak atabilirim.Herkese başarılar

Ben birkaç ay ile Şef'lik sınavını kaçıyorum malesef. 4 buçuk yıldır çalışıyorum şu an. Şeflikten ziyade teknik kadroya geçmek istiyorum.

başvuruyu yaptım, bir tek il milli eğitimin onayı kaldı ama ders çalışma işleri çok sıkıntılı geçiyor :)

Merhaba. Engel durumuna göre seçenekler değişebiliyor. İstemiyorum kısmını seçip başka bir seçenek seçmeyi denedin mi? Ben de de önce öyle gözüktü ama o sekmeye tıklayınca Giriş Katta Salon talep edebildim.

Son 8 gün... Şimdiden herkese başarılar diliyorum.

öncelikler herkese başarılar diliyorum. benim bir sorum var, memur arkadaşlar vhki olmayı neden istiyorlar ? yani memurluk dünyanın en rahat işi, vhki olunca ne değişecek ?

sanirim sadece bizim arkadaslara degil herkes icin cok zor bir sinav olmus. acaba aramizda yeterli puan aldigini dusunen var mi ?

Evet zor bir sınavdı! Bizim bakanlık bu sene ki GYS sınavı ile birlikte ÖĞRETMEN BAKANLIĞI olduğunu bir kez daha tescil etmiş oldu. Aksi durum olsaydı Uzman Öğretmenlik sınavında ilkokul seviyesinde sorular sorulmazdı!!

Sonuçlar açıklandı, umarım herkes barajı aşmıştır.

Üst Alt