Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetçi-Memur Eğitimleri için klasik kıyafet zorunlu mu?

weled

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Selamunaleyküm arkadaşlar,
Antalya'da MEB'e yeni atanan arkadaşlara sorum var.
09/05/2016 pazartesi günü başlayan eğitime gelecek olan var mı ?
18 kişilik liste geldi. Burada MEB'e atanan arkadaşlar vardı. Onlarda gelecekler mi acaba ?
Bir de bu eğitime daha önce giden arkadaşlar, takım elbise gibi resmi kıyafete gerek var mı ?
Yoksa kot-gömlek-mon gibi sivil mi olsak ?

Adaylık eğitimi hafta içi mesai bittikten sonra olur.

weled Maalesef ki klasik giyinmek gerekiyor.
Çünkü eğitimleri Hakim-Savcı veriyor.
Size verilen tebligatta büyük ihtimalle yazıyordur.
birasır Hayır eğitimler sabah 8:30 akşam 17:00 arası bir saatte oluyor ve eğer eğitim erken bitmişse işe geliyoruz.
Geç bitmişse işe gitmiyoruz.
Memurum yeni atandım ve eğitimim bu şekilde.

kuruma göre değişir ilçe meb se zorunlu okul ise pek önemsenmiyor ..

kardeşim neler yazıyoınuz ...hakım savcı gelıyormuş adaylık eytımındenmı bahsedıyoruz ..eger adaylımk eytımınden bahsedıyorsanız meb de hafta sonları gıdıyorsunuz ve ıstedıyınız gıbı gıyınebılırsınız...

Kurumların düzenlediği eğitimlere katılan personel o gün görevli/izinli görünürler yani normalde görevlidirler ancak çalıştıkları kurumlarda izinli sayılırlar. Bazı hizmetiçi eğitimlere Milli Eğitim Müdürleri de katılmakta ve verilen eğitimi yerinde izlemekte ve yeni personelleriyle birebir tanışmakta kişisel iletişimde bulunmaktadırlar. Normalde temel ve hazırlayıcı eğitim zamanlarında giyilen kıyafetlere karışmazlar ancak belirttiğim gibi sizler o gün izinli değilsiniz görevli/izinlisiniz.

Bende eğitime gidiyorum. MEB de İL MEM den geliyorlar eğitim için. kıyafet sorgulamadılar. Herkes serbest takılıyor. eğitimler 09:00 - 14:50 arasında, eğitim sonrası işe dönmek şart değil. Ama gidip ufaktan iş yapmak, görünmekta fayda var. Sonuçta eğitim sonrası sınav puanınaza göre müdürünüzde puan verecek.
Temel eğitimler bitiyor. sonrasında Hazırlayıcı eğitimler devam edeceğiz.
ANTALYA da MEB de çalışanlar var mı ???

Üst Alt