Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli en fazla kaç oda ya da sınıf verilebilir?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mebde çalışlan her hızmetlının sorunu var iş fazlalaıgından bu konuda bır kanun yada yönetmenlık yokmu ,mebde engellı bır hızmetlı en fazla kaç sınıf yada kaç oda temızler....bılgısı olan varsa tüm kardeşlerımızıın uyarılması açısından yazarsa seviniriz....

Yapabileceginden fazla iş verilmemesi lazım ama gene insafa kalmış bişey

yapabılecegını kım düşünür bunun resmı bır sayısı olmalı bence en azından engellıler için bır sayı verılmelı dıye düşünüyorum

Malesef öyle bir sayı olduğunu duymadım şimdiye kadar aslında engelliye bu tip isler verilmemesi lazım sayıyı şuraya bırak hiç yaptırılmamalı

katılıyorum sarasota kardeşim.engelı ne olursa olsun bu işlerı ona uygun görmemek lazım ama malesef....

bu sene için konuşmam gerekirse bir Öğretmen olarak bize verilen bilgi Hizmetli tedariki aşamasında mem'ler işi işkur'a bırakmış işkurda uzatabildiği kadar uzatıyor. ve okullardaki mevcut hizmetlilere iş yükü çok biniyor hatta yetiştirilemiyor. okul müdürünün insiyatifinde olduğumuza göre(tüm okul personeli) yapıcak bişeyimiz yok inşallah en kısa zamanda iş yükünüz azalır

işte sıkıntı burda işkurdan gelenlerde kısa sürede işi bırakıyor.çunku iş yükü çok fazla,bunu devlet işkura verecegıne hastanelerde oldugu gıbı taşeron temızlık şirketlerıne verse daha ıyı olur neden yapmazlar anlamıyorum.ve ayrıca engellı olarak alınan bıreylerın müdürlerın ıkı dudagı arasında bocalamasıda insanı deyıl ,bır yönetmenlık olmalı şu şu şu işi yapabılır şu saatler arasında çalışabılır dıye.bazı arkadaşlarımızın çalışma şartları engellı olamalarına ragmen dışarda ağır sanayıden farksız...

Üst Alt