Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli "işi öğretme-eğitimi" olacak mı?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
MEB'e atandık hizmetli olarak fakat bize işi öğretmek tanıtmak için seminerler falan verilmeyecek mi?

adaylık sürecindesiniz , bi süre sonra seminer olabiliğr seminer sonundada bi sınav olur (formalite ) adaylıgınız kalkar

NaftalinKokusu Temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim adıyla iki farklı eğitim alacaksınız bu eğitimler biraz formalitedir ancak devamsızlık yapmamaya dikkat edin, bu eğitimlerde işi temel kavramlarıyla anlatırlar üst yazı yazmayı dilekçe yazmayı vs. ama tam anlamıyla işi çalışırken öğrenmeye başlamış olacaksınız.

Temel Eğitim: En az 10 gün en çok 2 ay olabilir.
Hazırlayıcı Eğitim: Bir aydan az 3 aydan çok olamaz.

Life

ben zaten şu anda iş başındayken öğreniyorum fakat ne zaman başlar bu eğitimler?

İşe başladıktan 3 6 ay sonra oluyor genelde.

NaftalinKokusu Birkaç ay içinde başlatırlar merak etmeyin, zaten kurumunuza resmi yazı gelecek ve size tebliğ edilecek.

işi öğretmelerıne ne gerek var ki ? ne yapılacağını söylemıyorlar mı zaten ?

Zamanın Ötesinde

tabi ki söylüyorlar kardeşim yardımcı oluyorlar çok şükür fakat bunu daha resmi yoldan öğrenmek ve bunu daha sağlam temeller üzerine oturtmak lazım .. Anlayacağın parça parça öğrenmektense sırayla kolaydan zora doğru ve mantığını anlatarak öğrenmek daha iyi :)

NaftalinKokusu sana demedim zaten :) fiziksel engellı oldugunu bılıyorum.. fiziksel engellı olmayanlar için eğitimin ne gereği var onu soruyorum

Zamanın Ötesinde

onlarda işten kaytarmış oluyor işte :) benim bildiğim iş saatleri içinde oluyor bu dersler ve sanki çalışıyormuş gibi gözüküyor :)

orda aldığın iş eğitim değil. memur olmanın özelliklerini yani 657 sayılı kanunu öğretiyorlar. Bize 15 gün eğitim verdiler. sırf 657 çalıştırdılar urfada

@NaftalinKokusu Bizim Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim haftasonu cumartesi pazar 10.00 15.00 arası oldu. işime yaradı evet ama mesai saatlerinde olsaydı keşke :)

Benimde fiziksel engelim yok hizmetli olarak atandım temizlik işi vermediler müdürün insafına kalmış ayrıca yükselme sınavına girip memur olarak atanma durumun oluyor kendini düşürme

Üst Alt