Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb Hizmetli Kadrosuna atananların vergi indirimi hemen başlıyor mu?

Mehmet Brontes

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2015/1 ekpss yerleştirme işlemlerinde mebe hizmetli olarak atandım ve göreve 2 temmuz günü başladım benim sorum şu ki, engelli statüsünden işe başladığım için vergi indirimi otomatik olarak mı gerçekleşiyor yoksa müracaat etmem mi gerekli ? okulda ki memur başvurmana gerek yok zaten engelli olarak görünüyorsun dedi.

maaşına etki etmesini istiyorsan tabikide müracat etmen gerekir yoksa etki etmez cüzzi bir miktardır ama olsun

Dahaönceden kazanılmış vergi indirim hakkınız var mı?

EMRE YILMAZ,
Pazartesi okuluna gittiğinde görev yeri belgesi al o belge il birlikte sende bir dilekçe yaz dilekçen şu şekilde olabilir.
xx/07/205 tarihinde .................müdürlüğünde göreve başladım. Vergi indirim hakkımın yeni iş yerime bildirilmesi hususunda diye bir dilekçe yaz görev yeri belgesini ekle ve ister elden vergi dairesine ver ister posta ile gönder.
Vergi dairesi yeni iş yerine yazılı olarak bildirir.

arkadaşlar bende ekpss ile ayın 2 sinde işe başladım vergi indirimi almak için ne yapmam lazım dedim halledeiz vs gibi şeyler diyip geçiştirdiler daha önce hiç çalışmamışım vergi indirim e almamıştım haliyle ben ne yapmalıyım prosedür nedir ?birde bu gün gazetede zamlarla birlikte 12/1hizmetli maaşı 2.212tl diye okudum bu bekar için mi yoksa evli için mi böyledir sizce?

ka_rakartal,
Sizde aynı işlemi yapacaksınız iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak ve raporunuzu ekleyerek bulunduğunuz ilin Maliye mükellef hizmetler birimine vergi indirim hakkı için müracaat edeceksiniz.Kurum iş yerinize 20-45 gün arasında yazılı olarak bildirecektir bu hakkı kazanıp kazanmadığınızı..
Maaş içn ise evlimisin bekarmısın çocuk var mı? kaç çocuk var ? çocuklar kaç yaşında eş çalışıyor mu ? çalışmıyor mu?
Maaşınızı şuradan hesaplaya bilirsiniz.
MAHEP 2015 (Maaş Hesaplama Programı)(Öğretmen Maaş Hesaplama-Teknik Öğretmen Maaş Hesaplama)

ben bekarım sendikaya üye değilim yüzde93 engelliyim ham maaşım e vergi indirimli maaşım ne olur ?

Ben haziran 22 de başladım 2007 vergi indirimi almıştım memur olmadan önceki is yerine yazılan yazıyı göturdüm (bu arada eski is yerimle simdi memurluk yaptığım yer ayni)tamam dediler

Üst Alt