Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb hizmetli maaş yemek detaylar?

Matrix31

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar şükürler olsun meb hizmetli olarak atandım.mebte görevli arkadaşlara özellikle sormak istiyorum

- Meb evli cocuksuz aylık net maaş 2016 güncel nedir, ikramiye vs varmıdır?

- Yemek konusu nasıldır? Yemek parasimi veriliyor orada ücretli mi yiyoruz,kurumami aittir?

- Ekstra mesai oluyor mu maaş a nekadar etkisi var?

- yılda yüzde kaç zam alıyor meb hizmetli personelleri?

- evrakları verirken pc den anladığımı belirten bor dilekçe masa başı için ise yararmi?

Şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun atanan herkese başarılar kısmetimiz bol olsun

evet bende merak ediyorum mebde görevli bir arkadaş yokmu bizi aydınlatacak

Maaş için http://www.memurlar.net/maas/ bu siteden hesaplatabilirsin. Meb de yemek ücreti verilmez dışarıdan yani kendi cebinden alacaksın bunun dışında 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi çalışacaksınız...
bu kanun bütün kamu çalışanlarını kapsar detaylar için 657 sayılı devlet memurları yönetmeliğini okumalısın özlük hakları vs. hepsi orada belirtilmiştir.
Yardımcı hizmetli sınıfından olduğunuz için sertifika vs. pc kullanım vs. bunu kuruma göreve başlayacağınız kurumda belirtin.
Hayırlı olsun başarılar...

MEB hizmetli çalışanların maaşları ve özlük hakları?

Emekliyim emeklimi iptal ettireceğim.MEB hizmetli olarak atanmışım engel oranım %61 evliyim eşim çalışmıyor iki çocuğum var maaşım nekadar olur teşekkür ederim

2300 -2400 arası maaşın olur yemek yol yok mebde ...

sputnik kardesim teşekkür ederim uzun cevabın için çoğunu cevapladin ztn peki ikramiye varmı ve mesai oluyormu birde 15e1 mi oluyoruz biz eylulde işbaşı yapsak ins yetişir ozaman kadar.hocam kusura bakmazsan teşekkür ederim şimdiden

İkramiye konusunda sendikalarla yapılan görüşmeler sonucu çıkan sonuçlar etkili oluyor diye düşünüyorum ve tabi devletin atacağı adımlara bağlı olursa maaşınıza yansır zaten. bunun dışında yukardada belirttim 657 sayılı kanun kapsamında olunduğu için bu yönetmeliği internetten bulup okumanızı öneririm.
diplomana göre derece ve kademe girilir düz lise mezunusan 13 / 3 ten başlarsın bu sürede üniversite de okuyorsanız mezun olunca diplomanızı kuruma vererek derece ve kıdem yükseltebilirsiniz.
mesai konusunda acele etmeyin atandığınız kurumda biraz çalışınca müdüre veya yetkililere sorarsınız
Asaletiniz tasdik olana kadar stajyersiniz zaten oda 1 yıl dan önce kalkmaz.

kamu da sen mesai istemedikçe sana mesai yazmazlar zaten

Matrix31

1- maaşı memurlar.netten bakarsın
2- yemek yok kendi cebinden yiyeceksin
3- mesai yapsanda ücret yoktur. ki sen hizmetli olacağından okula verileceksin ve temizlik vs derken her gün mesain olacaktır.
4- zammı devlet belirler şuan görünen ocak ve temmuzda
5- hizmetliler için masabaşı iş yok malesef en kalabalık kurum meb olduğundan yeteri kadar memur bulunuyor.
6- eylülde mümkün değil başlayamazsın en erken kasım yada aralık.

Dostum madde madde cevap vermene sevindim yalnız kurumla görüştüm 1ay sürer is baslamasi dediler nasıl Kasım Aralık oluyor anlayamadım. Ve görüştüğüm masa başı yapan birçok hizmetli arkadaşımız var bukadar ezmene gerek yok bence ayrica büyük ihtimal okul olur ama farklı kurumlarda mebe bağlı halk egitim merkezleri milli eğitim müdürlüğü vs oyle degilmi?

ikramiye yok fazla mesai ücreti ödenmiyor. okulda ihtiyac varsa ve pcden anlıyorsan memurluk yapabilirsin amirine bağlı bu birazda.

nedendir ki engelli memura
Hizmetli kadrosunda atama yapılır...
çok saçma ya zaten engelimiz var ve sen bizi okula hademe diye atayacaksın tekerlekli sandalyedeki arkadaşlarıma temizlik hizmetini de yaptıramazsın ayıptır...
Koltuk değnekli arkadaşlarıma da temizlik işini yaptıramazsın sadceben ve biz gibi genel engelli kadrosunda atanan arkadaşlara bu işleri verebilirsin oda saçma zaten genel engelli raporu olanların genelinde ağır işte çalıştırılamaz diye bi ibareleri olur...

Peki hala devletimiz neden bizleri memur kadrosunda atamıyor aradaki ( hizmetli memur ) maaş farkından mı acaba o da 140-150 tl gibi bi fark vermeyin onu da ama bizlerin kadroları memur kadroları olmalı...

Saygı ve selam ile
57 sinoplu...

[SIZE=4][/SIZE]Arkadaşlar ben Meb Hizmetli olarak atandım. Ne iş verirler? İstersem Temizlik vb. yapmayabilir miyim?

Üst Alt