Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli mi Halk sağlığı hizmetli mi? İkisi arasında kararsız kaldım!

Konular
22
Reaksiyonlar
0
meb hizmetlimi halk sağlığı hizmetlimi ikisi arasında kararsız kaldım hangisi daha uygun olur arkadaşlar

kadro sayısı meb te daha fazla olduğu için meb daha iyi olur diye düşünüyorum atanma şansın daha yüksek yani

puan kaçtı kardeşim

82 puan 1960 sıralama kadro sayısı daha fazla olan yerleri tercih edince meb gibi dahamı fazla olur atanma ihtimali

evt aynen öyle puan ve sıralaman iyi memur tercihlerinde olsun ilk on tane falan sonra meb garanti istediğin yeri öncelikli yazarak başla derim bende son atamada atandım meb hizmetli ama memur görevindeyim ilçe milli eğitimde

bursayı çok isterim bursada yaşadığım için ama kısmet artık memur tercihide yaptım ama pek ümidim yok memurluktan hizmetlide şansımızı denicez milli eğitim okullardamı oluyo hizmetli

82 puan ile memurluk gelmez emre kardeşim. Halk sağlığı hizmetli de çok çok zor gelir.. ben yerinde olsam tamamını meb yazardım.. ilk yerleştirmede atanmak istiyorsan tabi. Yok ben beklerim benim için önemli değil diyorsan içine sinecek şekilde yap tercihlerini..

bursa meb gelir iknci okullarda evt yakın okulada verebilrler engelli oldugun için

mebte karar verdim 25 tanesini meb yazarım 5 6 tanesinide başka tercih yaparız en doğrusu böyle heralde kısmetse olur artık hayırlısı

Meb hizmetli başka bir il gelse dilekçe ile talep edilen ile hemen tayin olmuyor mu ki?

2015/1 atamalarında yaptılar. Bunda yaparlar mı bilmem..

Üst Alt