Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb hizmetli personel için eğitim verilmeye başlandı mı?

Matrix31

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar 26 eylülde işbaşı yaptığım hizmetli görevi için temel eğitim hazırlayıcı eğitim vs alan oldumu hiç? Mersinde yaşıyorum henüz okula gelen bir evrak yok acaba almaya başlayan oldumu işe başladıktan sonra nekadar sure sonra alıyoruz bu eğitimleri. Asalet tasdik için yapılan kurslar önemli çünkü

Denizlide temel Eğitimi(2 hafta) bitirdik sınav olduk çalıştığımız kurumdaki 5 günlük egitimide bitirdik şimdi son aşama hazırlayıcı eğitime pzt başladık kurslara devamlılık çok önemli bu kurslardan başarılı olununca 1 yıl sonra adaylığınız kalkıyor başarılı olunmazsa 2 . yıl tekrarlanıyor kurslar ondada başarılı olunmazsa memuriyete son veriliyor onun için bu kursları önemseyip kurslara katılın aday memurlara Allah kolaylık versin

Bize de evrak geldi. 19-31 aralık temel eğitim kursunu gördük. 9 ocak ile 18 şubat da hazırlayıcı eğitim kursu olacak. İki hafta sonunda sınava girdik baraj 60 tı. Okuma yazma bilmeyen arkadaşlara veya puanı duşuk olan arkadaşlara yardımcı oldular. Sadece devamsızlık konusunda dikkatli olun. Örneğin geçen sene devamsızlık yuzunden bi arkadaş bu sene gelmek zorunda kaldı...

Halla halla ben henüz hiçbir eğitim görmedim inş bir sorun yoktur bize kağıt gelmişti sadece egitim almayan varmı diye formu doldurup mail atmış memur sonra baktim maili hatalı girmiş bende 20gun sonra idi kendim tekrar kendi mailimden attım henuz bir yanıt yok ilçe meb te henüz yok dedi ilginç

Üst Alt