Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB ilanındaki 5 bin memur alımının ince ayrıntıları

Prens Esat

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hükümet öyle bir vole yaptiki 5bin ilan verdik 2bin ilan açikta kaldi deyip engellilerin işe ihtiyaçi yok imaji oluşturarak geriye kalan 33bin kadroyu lafa kaldirma plani yapiyor.

2bin hizmetli alimi;
hizmetli demek her türlü işe koşan müdürün hizmetçisi olan köle demektir ne iş olursa yaparim demektir.

şimdi gelelim asil komikliğe görme engelli yada tekerlikli sandelyeli yada denge sorunu olan engelliler nasil temizlik yapsin süpürsün,wc temizlesin,tadilat,boya-badana yapsin adamlar zaten engelli tüm ilani memur olarak verilmesi daha mantikli olurdu engelli işsiz arkadaşlarimiz için anlaşilan devlet bile engellilerle dalga geçiyor

Başvurular başlamadan bilemeyeceğimiz bazı noktalar var evet. Rapor talebinde 2006 sonrası diye bir ifade yok mesela. 2006 öncesi raporlar kabul edilecek mi bilmiyoruz. Bir çoğumuz yeni yönetmeliğe göre rapor çıkarttık. Fakat yeni rapor yönetmeliği yüzünden mağdur olacak kişiler de var. Lokman Ayva`nın sayfasında "çalışabilir" ifadesinin yer alması gerektiği belirtiliyordu, MEB`in sayfasında böyle bir şey yok. Sınavlar Ankarada mı ya da her engelli başvuru yaptığı kentte mi girecek belli değil. Görev almak istediğimiz kent tercihleri sıralamamız olacak mı yoksa herkes sınava girdiği kente göre mi tercihte bulunmuş sayılacak belli değil. Çok fazla belirsizlik var ne yazık ki. Kesinlikle açıklayıcı, bizleri rahatlatan, kafamızdaki kuşkuları gideren bir ilan değil.

yarın herşey belli olacak nimet hanımı aradım:)

belirsizlik çok gerçekten. umarım bir an önce tüm sorularımıza net cevaplar alırız da ne gerekiyorsa rapor işlerinde yapmaya başlarız..

prens arkadaşım burda ben açıklama yapayım bilgim kadarıylan.meb de öyle hizmetli memur şunu bunu yapacak diye zorlama yok.inanın bana fiziksel şartlara uygun iş veriliyor.keşke kazanılsada tüm arkadaşlarımın işi olsa buna inanın çok sevenirim.ben mebin içindeyim ve kurumumum çok seviyorum.

Üst Alt