Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB ilçede çalışan hizmetli personel ne iş yapar?

Yanki1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar İstanbul Küçükçekmece Meb'e atandım Benim Raporumda Tozlu ve Kimyasal Gazlı Ortamda Çalışamaz Yazıyor Sizce bana Orada Ne İş Yaptırırlar Ve Ortalama Maaşı Ne Olabilir Bilgi Verebilir misiniz ?

Ortopedik engelliyseniz masa başı olur.Mesela ben omurilikfelçlisiyim bugün Beylikdüzü ilçe MEB'e atandım ve ne iş yapacağımı sordum, danışmada durursun dediler.

ben fiziksel engelliyim 3 gün önce göreve başlatıldım, müdürlerim müdür yardımcılarım çok iyi insanlar ve bana masa başı iş verdiler telefonlara bakıyorum gelen maillerle ilgileniyorum.. MEB'teki yetkililer çok iyi insanlar sana bakıyorlar ve diyorlar ki bunu yap sen yani yapmak istemediğin veya yapamayacağın işleri istemiyorlar benim de ilk atamam çok çekingen ve korkuyordum fakat hiç korktuğum gibi olmadı ve çok rahatım şu anda

Engel durumunuz ve çalışabilme gücünüze bakarak iş vermektedirler ;)

Üst Alt