Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB işçi alımı bilgi işlem destek personeli için bilgisayar sertifikası istiyor!?

tolgak321

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Milli eğitim bilgi işlem destek hizmetlerine başvuruda bulundum. ayın 17.09 da başvurular bitti. evrak teslimi için gittiğim istanbul meb bana bu pozisyonda sözlüye çağrılman için bilgisayar sertifikası gerek olduğunu söylediler. Lakin bende açıkladım iş kur ilan sayfasında sadece ön lisans mezunu olmak yeterli geldiğini ve herhangibi bir sertifika istenmediğini söyledim. Şuan ne olacağım belli değil. evraklarımı teslim ettim sanırım sözlüde eliyecekler hatalarını kapatmak için :!

Evet bilgisayar sertifikası istiyorlar
Derslerinde bilgisayar dersi gördünse söylersin
Başvurduğun bölüm bilgi işlem sertifika olmadan olmaz

Başvuru şartlarında neler istendiği açık ve net belirtilmeli sonradan mağduriyet yaşanmamalı.

Önlisansta ne okudun bölüm bilgisayarla ilgili bişi verin

İşkur alımında belirtilse niye kabul edilmiyecegimi bile bile 1 ay bekliyip yazayım. Hatanın benden kaynaklanan bir kısmı yok malesef

Böyle yapacaklarını bilsem. En azından ilan a yazsalar bir yerden alırdım önlisans puanım 80 sıralmam 1200 lerde ilk alımda atanmam veya ikincide zor bunuda yaptıkları hata sonucu kaçırdım. Ne diyim böyle işte

tolgak321
Mülakatta işe alınacağının garantisi yok
Sen yarından başla sertifika almaya
Paran varsa özel kursa gidersin 1 ayda alırsın sertifikayı yoksa halkeğitime git ordan verirler ama kurs 3 ay sürüyor.
İleriki alımlarda sıkıntı yaşamamak için bence şimdiden almaya başla sertifikayı
Kolay gelsin

Üst Alt