Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Kocaeli memur olan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var..?

Meltem34

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Öncelik le Kocaeli de hayat, geçim zor mu? İlçe Meb mi Okul mu Yoksa İl de mi daha rahat ederim kişiler ve yetkililer çalışma ortamı olarak tavsiye bekliyorum..
Tayin almayı düşünüyorum lütfen yardım.

Meltem34
öncelikle ben Kocaeli'de yaşamıyorum ama okulda 3.5 yıl çalıştım az çok eksilerini artılarını biliyorum.. kadronuz vhki olduğu için gözünüz kapalı okula tercih verebilirsiniz iş yükü bakımından çok daha rahat olur izin konusunda sıkıntı yaşamazsınız. İki ay yaz tatilinde idarenuz anlayışlı olursa daha rahat edersiniz. Kadronuzu o yüzden sordum hizmetli olarak okulda çalışma problem oluyor çoğu zaman ama memur olduğunuz için siz o sıkıntıları yaşamazsınız

@Meltem34

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Kocaelin de ikamet ediyorum. Nereden geldiğinizi bilmiyorum ama nihayetinde büyükşehir. Ekonomik anlamda konuşuyorum. Biraz sizin beklentilerinizle de ilgili. Konum olarak ben şahsen il müdürlük tercih ederdim (buradaki il müdürlüğün rahat olduğunu biliyorum) Tercihim merkezi yerde çalışmak olurdu.Ama iş işleyişi bakımından bilgi sahibi olmadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Geçen seneki tercihlerde çevre ilçelerdeki okullarda çalışma ihtimali olduğu için (sadece Kocaeli tercih etmek durumum vardı) ben 1 sene daha beklemeyi göze alıp farklı kurumların kontenjan açmasını bekledim. İyi ki de öyle yapmışım. Benim önceliğim çalışacağım kurumun merkezi yerde olması önemliydi çünkü kurulu bir düzenim var. Dediğim gibi bu herkesin önceliğine göre değişiyor. Kocaeli ile ilgili başka merak ettiğiniz olursa seve seve yardımcı olurum.

Üst Alt