7- ATAMA İŞLEMLERİ
7.1- ÖĞRETMEN, MEMUR VE HİZMETLİ KADROLARINA ATAMA ESNASINDA
ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:
a) Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40’ıncı
maddesinin 2. fıkrası gereğince kazai rüşt kararının,
b) Öğrenim durumlarına ilişkin diploma asılları veya onaylı örnekleri,
diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili
kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek
belgelerin,
Öğrenimi yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleri ile
birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Millî Eğitim Bakanlığı veya Yüksek
Öğretim Kurulunca verilecek belgelerin,
c) 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu
arkadaşlar kesin ve net ister memur ister hizmetli ister ogretmen için başvur atama esnasında istenecek rapor 2006 dan sonra alınmış rapor olacak o nedenle 2006 öncesi rapora sahip olan arkadaşlar raporlarınızı tez elden yenileyın.BU ARADA çakma rapora sahip olanların hevesleri kursaklarında kalacak buda perdenin öteki yüzü
7.1- ÖĞRETMEN, MEMUR VE HİZMETLİ KADROLARINA ATAMA ESNASINDA
ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:
a) Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40’ıncı
maddesinin 2. fıkrası gereğince kazai rüşt kararının,
b) Öğrenim durumlarına ilişkin diploma asılları veya onaylı örnekleri,
diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili
kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek
belgelerin,
Öğrenimi yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleri ile
birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Millî Eğitim Bakanlığı veya Yüksek
Öğretim Kurulunca verilecek belgelerin,
c) 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu
arkadaşlar kesin ve net ister memur ister hizmetli ister ogretmen için başvur atama esnasında istenecek rapor 2006 dan sonra alınmış rapor olacak o nedenle 2006 öncesi rapora sahip olan arkadaşlar raporlarınızı tez elden yenileyın.BU ARADA çakma rapora sahip olanların hevesleri kursaklarında kalacak buda perdenin öteki yüzü