Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Öğretmen, Memur ve Hizmetli atamalarında istenilecek belgeler

Konular
10
Reaksiyonlar
4
7- ATAMA İŞLEMLERİ
7.1- ÖĞRETMEN, MEMUR VE HİZMETLİ KADROLARINA ATAMA ESNASINDA
ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:
a) Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40’ıncı
maddesinin 2. fıkrası gereğince kazai rüşt kararının,
b) Öğrenim durumlarına ilişkin diploma asılları veya onaylı örnekleri,
diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili
kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek
belgelerin,
Öğrenimi yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleri ile
birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Millî Eğitim Bakanlığı veya Yüksek
Öğretim Kurulunca verilecek belgelerin,
c) 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu

arkadaşlar kesin ve net ister memur ister hizmetli ister ogretmen için başvur atama esnasında istenecek rapor 2006 dan sonra alınmış rapor olacak o nedenle 2006 öncesi rapora sahip olan arkadaşlar raporlarınızı tez elden yenileyın.BU ARADA çakma rapora sahip olanların hevesleri kursaklarında kalacak buda perdenin öteki yüzü

çakma rapor alabilen yine alabilir onlar kılıfına uydururlar merak etme türkiyenin hali bu işte

daha önceleri en ufak rahatsızlığa %40 rapor veriyorlardıadamın kolu kırılmış hafif yan kaynamış tam açılmama dışında hiç bir problem yok o kolla taşı sıksa suyunu cıkarır yüzde kırk raporu var bu ve bunun gibiler elenecek

Hocam bu 2006 rapor işinde bir karışıklık var, ben telefonda milli eğitimdeki bayana sorduğumda bana 2001 de de olsa sürekli yazıyorsa problem yok dedi.

Tabi başvuru esnasında biri arıza çıkartırsa o başka.

sınav basvuru klavuzunda yazanları naklettım c bendınde aynen yazılan

c) 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarından alınan Resmi
Sağlık Kurulu Raporunun,
bilemicem ama sürüncemede sorun yok derler kendi fikrini söylemiş te olabilir.sınavı kazandın dicekler bu rapor olmaz ne yapacan işte işi riske atmamak lazım

bensalih1131;

Kazanılan hakların geriye alınamayacağı ilkesi Anayasa Mahkemesi kararıyla garanti altına alınmıştır. (Raporunu kabul ederlerse sende bir sorumluluk kalmıyor zaten)

Olmadı gider yeniden rapor alırsın o vakit.

ben zaten 2008 de aldım
benim sorunum yok olanlara hazırlıklı olmasına binaen

arkadaşlar bunun açıklaması aslında şöyle; öncelikle MEB in formunu iyice okumanızı tavsiye ederim. kimseninde ümidini bilmeden kırmayalım lütfen.

4.2
- İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN YAPACAĞI İŞLEMLER​

a) Sınava girmek için başvuruda bulunan adayların, tercihte bulundukları İl Millî​

Eğitim Müdürlüğüne ibraz edecekleri (Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile​

Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmeliğin 11. Maddesinde belirtilen) Sağlık Kurulu

raporunun örneği ve bir adet fotoğrafı ( son üç ay içerisinde çekilmiş orijinal vesikalık
fotoğraf) teslim almak.​

b) Adayların ibraz ettiği belgeleri (sağlık kurulu raporu ve öğrenim durumu belgesi)
inceleyerek yukarıda belirlenen başvuru şartlarını taşıyıp taşımadığını kontrol etmek,​

c) Adayın sağlık kurulu raporunda belirtilen raporun geçerlilik süresinin “Sürekli”​

veya “Süreli” olmasına göre ;​

“Sürekli” olanlardan yeni bir rapor istenmemesi,

Ancak ; sürekli raporu bulunan adaylardan sağlık kurulu raporunda eksik bölümler

bulunanlar ile Öğretmen unvanı için başvuruda bulunacakların; Sağlık Kurulu​

raporunun“Çalıştırılamayacağı İş Alanları” bölümünde Çalışabilir/Çalışamaz ifadesi yer

almayanlardan yeni sağlık kurulu raporu istenmesi.​

“Süreli”​

olanların ise geçerlilik süresi kontrol edilerek, süresi bitmiş olanlardan yeni​

rapor istenmesi,​

ç) Şartları taşımayan adayların başvurularını reddetmek,​

d) Şartları taşıyan adayların Elektronik İş Talep Formunda belirtilen bilgilerinin tam​

ve doğru olduğunu kontrol etmek,​

e) Adayın fotoğrafını tarayıcıdan geçirerek Elektronik İş Talep Formuna
yapıştırmak,)​

arkadaşlar burada herhangi bir tarih istenmiyor. sadece sürekli olması ve istenilen branşlardan yoksun olmaması ibaresi var. burada illaki 2006 diye bir not da düşülmemiş.​

valla tarih isterse 2006da var 2008de kapı qibi:D qösteririm. ayrıca yeşillli dediği gibi sürekli ibaresi istiyorlar.

Yaw arkadaş bu olayı dallandırmanın ne alakası var. Adamlar açıkladılar işte, Memur ve Hizmetli Kadrolarına başvuracaklar için; Raporun Süresinde SÜREKLİDİR ibaresi varsa isterse fi tarihinde alınmış olsun geçerli . .

selam.
bednde öğretmen adayı olarak girecem fakat rapor 2003 tarihinde sürekli ve çalışabilir kısmında çalışabilir ifadesi bulunmaktadır. arkadaşın dediği gibi verilen haklar korunur yasası mevcut, birde oradaki memurun insiyatifine kalmışda olabilir. kimi memurlar işi her zaman yokuşa sürmek için uğraşıyorlar. bu sınavda Allah herkesin yardımcısı olsun.
başarılar.

devrim kardeşim bende seninle aynı fikirdeyim. üzerine basa basa meb sayfasından alıp yapıştırdığım halde hala bu rapor tarihi hakkında şüpheye düşülmesine şaşıyorum valla.

arkadaşlar biri tam söylesin ya 2004 raporumla başvurabilirmiyim raporum süreklidir yazıyor kontrol yok yazıyor
lütfen bilenler cevap yazsın
selamlar

olur mu canım memurlar mı yasayı koyuyorlar. memur sadece ne denirse onu uygular o kadar.

yukarıda belirttim o yazıyı mutlaka okuyun arkadaşlar. orada süreklidir ibaresi olduktan sonra ne zaman verildiği önemli değildir.

arkadaşlar benim belirtilen sınav tarihinde ve aynı saatte lys2 sınavım var bu sınava giremeyecek miyim?

Ya arkadaşlar bakın faydalı mı olmaya çalışıyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama yarım bilgilerle yönlendirme yapmayın ya .16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete'yi açıp ta bi okuyun bakalım ya ne yazıyo kim diyor sınava girmek için 2006 ve sonrası tarihli rapor olması şart diye yapmayın gözünüzü seveyim ya aynı konuyu 50 kere eşeleyip durmayın

Üst Alt