Arkadaşlar merhabalar malum kafalar karışık ömss klavuzunda 6225 MEB onaylı bilgisayar işletmenliği aranmakta klavuzda dikkatimi çeken bi hususu paylaşmak istedim kpss klavuzlarında da aynı şekilde bu nitelik kodu isteniyor fakat kpss klavuzlarında aşağıdaki şekilde açıklama bulunmakta idi.
'' 3.9. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak
belgeleyen adaylar, M.E.B.dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak
niteliğine ve aynı şekilde daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da,
M.E.B.dan Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine sahip olarak
değerlendirilecektir.!!
ÖMSS klavuzunda bu şekilde bi ibare açıklama yok sadece sertifika olanlarmı tercih yapabilecekler! yoksa yine aynı şekilde kpss de olduğu gibi örgün öğretim görenlerde yine tercihlerini yapabileceklermi?
Tüm arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun.
'' 3.9. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak
belgeleyen adaylar, M.E.B.dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak
niteliğine ve aynı şekilde daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da,
M.E.B.dan Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine sahip olarak
değerlendirilecektir.!!
ÖMSS klavuzunda bu şekilde bi ibare açıklama yok sadece sertifika olanlarmı tercih yapabilecekler! yoksa yine aynı şekilde kpss de olduğu gibi örgün öğretim görenlerde yine tercihlerini yapabileceklermi?
Tüm arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun.