Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB ortaöğretim hizmetli tercihi yapanlar ve puanları..?

88.4 ben yazdım sizin puanınız kaç

87, 6.. 5 tane alım var inşallah atanırız.. Karslımısın yoksa sırf tayin isterim diye bilerek mi yazdın? :)

ankaradan sıkıldım farklı bir yer olsun diye yazdım ayrıca karsın balıyla kaşarı meşurmuş onlarda ilgimi çekti

rosary Bende ankarada oturuyorum.. Kars benim 2.evim sayılır yani yabancı değil bana.. Peki bir öngörün varmı 87 puanının atanma ihtimali. Konusunda.. Benim öngörüm çoğu engelli hastaların soğuk bir il olması ve Doğu olması uzak durması konusunda yazmamışlardır..

bence çoğu kişi uzak diye tercih etmemiştir.atanma ihtimalimiz yüksek

Ben sanki sınava hazırlanır gibi nereyi yazarsam atanırım şeklinde hazırlandım..Büyük şehirlerden bana ekmek çıkmaz çünkü yüksek puanlı muhakkak yazacak ama nedense karstan umutluyum.. HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH ATANIRIZ ☺️

Mardin yazan varmı ortaöğretim ve puanlarınız kaç

Tercihlerimin çoğunu MEB'e hizmetli yaptım...Ve ortaöğretim puanım 78.24529'dur ve sıralamam 7812'dir..Atanma ihtimalim ne olur?

Ben 86 puanla şırnak hizmetli yazdım. Ama 4. tercihime de haakkari bilg işl yazdım. Başka hakkari yazan var mı ?

@ALTINBİLEZİK Hakkari çakılı biliyorsun Değil mi? Ben 87 puanla yazmadım hakkariyi.. DOĞUDAN sadece Kars var..

Hakkarinin çakılı olduğunu biliyorum ama tercihler bittiğinden bu yana formlarda yazdım fakat hakkari yazan kimse çıkmadı. Keşke hakkariden önce diğer illerden hizmetli olarak tercih verseydim ama hayırlısı artık. Nasipte ne varsa o olsun.

hata yaptım sanki. ilk tercihe Mersin yazdım 89 puan ile. keşke Ankara yazsaydım. Mersin’de yaşıyorum ama düzenimi Ankara’da kurmak istiyordum. Aptal gibi 3. Tercihe yazdım Ankara’yı. gelir mi acaba ya?

osmanberk Ankarayı bende yazdım her 100 kişiden 1i yazsa 87.6 puanla ben bile atanırım 😂 seninde atanma ihtimalin var tabi..

Ben de 89,062 puanla sadece MEB hizmetli Kocaeli yazdım hayırlısı artık

benim sıralamam 761. şimdi kontrol ettim de yazmamışım Kocaeli. umarım hayırlısı ile atanırız. ne zaman açıklanacak yahu bekle bekle içim geçti.

Kaç ay bekledik ama 1-2 saat beklemek zor geliyor :) hiç geçmiyor zaman.. :)

benim korkum bugün açıklamayı iptal etmeleri ana zor gerçekten saatler zor geliyor.

Üst Alt