Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence HEXE06 nın belirttiği adresden il milli eğitim müdürlükleri sınav belgelerinin çıktısını alıp dağıtacak.İşgüzarlıktan dolayı o çıktıları almadılar ve gelenleri sallayıp duruyorlar. Bu durum sınavın ne kadar önemsendiğini, yaşananlar ise özürlülerin istihdamı konusunda ne kadar ciddiyetle çalışıldığını, kurumların , kurumlarda çalışmayanlar için yanlış görüldüğünü gösteriyor. Dalga geçmeye çalışsalar , kasden yapsalar emin olun beceremezlerdi.Canın memleketimde her bi şey trajikomik
şimdi ben sınav giriş belgesini renkli ve yüksek çözünürlü yazıcıdan çıktı aldım arkadaşlar.
Herşey (fotograf, yazılar) çok net.
meb kabul etmez diye birde Cağaloğlu'na gideceğiz. Eeee madem kabul etmeyeceksiniz o halde neden MEB sitesinde
-Belgeyi yazdırmak için varsa renkli ve baskı kalitesi yüksek bir yazıcı tercih ediniz!- diye bilgi veriyorsunuz.
Kanımca yüksek çözünürlüklü renkli yazıcıdan çıktı almak yeterli olacaktır.
Ben meb den giriş belgemi aldım kendileri çıktı verdiler ama öyle renkli ve yüksek kaliteli bi yazıcıdan çıkmış gibi değil normal siyah yazı çıktısı.....herkese illaki bi problem çıkarmak amaç....
Arkadaşlar merhaba Meb'in 4 Temmuzda yapacağı engelli memur alımı ile ilgili sınavda henüz bir giriş belgesi bana ulaşmadı.Sizler sınava nerde gireceğinizi nasıl öğrendiniz? Giriş belgesi henüz gelmediği takdirde ne yapabilirim.Yardımcı olursanız çok memnun kalırım...Şimdiden teşekkür ederim...