Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınav giriş belgesini alan var mı?

xakmanx

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
1
arkadşlar sınav giriş belgesini alan var mı nezaman alacaz 14 hazirandan sonraydı ama alan var mı acaba

ben uzakta oturuyorum yarın gideyimmi vereceklermi izmirde alan oldumu

Bana 16'sında gel demişlerdi.Yarın gitsem verirler mi?

xakmanx eğer yerin uzaksa haftaya gider alırsın. giriş belgeleri daha hazır değilmiş. eğer meb in tlf numarasını biliyorsan ara öyle git

kayseride haftaya kaldı dediler bence bekleyin

ben arkadaşım meb gitti sınav belge cuma günü baslayacak herkese bilgin...

bence bu gıdısle sınav sonuclarını da 15 gun 1 ay sallarlar.

ankarayada henüz gelmemis sınav kartları bugun aradım

arkadaşlar bugün bi gelişme var mı? Arayıp soran ya da müdürlüğe giden arkadaşlar buraya yazınız,

bende yalovaya da kalıyom ama gelmemıs ben aradım bugun yarın gelır dedıler

normalde soylenen bana ayın 15 sınde alırsınız dedıler ordakı gorevlı arkdslar

arkadaslar bu adreste sınav giriş belgesi cıkıyor cıktı alınacak diyor alsak gecerlimidir ki çıktısı acaba M.E.B.

eğitim teknolojileri sitesinden herkes alabilir çıkt almak yetiyor herkese hayırlısı

istanbuldan ben 2temmuz da verecekler 14 temmuza kadar benim bildğim

Bence HEXE06 nın belirttiği adresden il milli eğitim müdürlükleri sınav belgelerinin çıktısını alıp dağıtacak.İşgüzarlıktan dolayı o çıktıları almadılar ve gelenleri sallayıp duruyorlar. Bu durum sınavın ne kadar önemsendiğini, yaşananlar ise özürlülerin istihdamı konusunda ne kadar ciddiyetle çalışıldığını, kurumların , kurumlarda çalışmayanlar için yanlış görüldüğünü gösteriyor. Dalga geçmeye çalışsalar , kasden yapsalar emin olun beceremezlerdi.Canın memleketimde her bi şey trajikomik :)

illa meb e gitmek mi lazım acaba netten çıktıyı aldık işte :)

vazgeçtim sorumdan meb in birisi mühürlü olacak gelin alın diyomuş diğeride netten çıktı yeterli diyomuş en iisi gidip almak güven olmaz :))))

şimdi ben sınav giriş belgesini renkli ve yüksek çözünürlü yazıcıdan çıktı aldım arkadaşlar.

Herşey (fotograf, yazılar) çok net.
meb kabul etmez diye birde Cağaloğlu'na gideceğiz. Eeee madem kabul etmeyeceksiniz o halde neden MEB sitesinde
-Belgeyi yazdırmak için varsa renkli ve baskı kalitesi yüksek bir yazıcı tercih ediniz!- diye bilgi veriyorsunuz.:mad:
Kanımca yüksek çözünürlüklü renkli yazıcıdan çıktı almak yeterli olacaktır.

giriş belgesini mühürlediler müdürün biri imzaladı öyle verdiler

Ben meb den giriş belgemi aldım kendileri çıktı verdiler ama öyle renkli ve yüksek kaliteli bi yazıcıdan çıkmış gibi değil normal siyah yazı çıktısı.....herkese illaki bi problem çıkarmak amaç....:(:(:(

Ankara dan giriş belgesi alan varmı? olursa yazsın lütfen çok sevinirim. Herkese başarılar dilerim şimdiden.

Engelli Memur alımı sınavı yardım lütfen!!!

Arkadaşlar merhaba Meb'in 4 Temmuzda yapacağı engelli memur alımı ile ilgili sınavda henüz bir giriş belgesi bana ulaşmadı.Sizler sınava nerde gireceğinizi nasıl öğrendiniz? Giriş belgesi henüz gelmediği takdirde ne yapabilirim.Yardımcı olursanız çok memnun kalırım...Şimdiden teşekkür ederim...

Çok teşekkür ederim İnfer bende neden gelmiyor diye düşünüyordum saol kardeşim ;)

Üst Alt