ARKADASLAR BENIM EMEKLI OLMAMA 2,5 sene var prımlerımı asgarı ucret uzerınden yatırdım.benım elıme gececek para 650,700 den fazla olmaz .bu para ile 2 cocuklu bır aılenın gecınmesı cok zor.emeklı olduktan sonra ek bır ıs yapmalıyım.memur olursam elıme aıle yardımı vs.1500 gecer dedıler yanlısım varsa duzeltın.aradakı 750 tl yı ozel sektorde alamam.esnaflık ıse su zaman da cok zor.bırakın para kazanmayı bagkuru vergıyı odeyemıyorum ınanın.memurlukta calısma saatleırn bellı .ıznın var.tatılın var.bugun 23 nısan benım cocuklar evde ben ısteyım.memur olsaydım onları bayrama gotururdum.hava guzel pıknıge gotururdum.arabam da olurdu.ama sımdı hıc bırı yok .sadece malıyeye vergı borcu bagkura borc sıgortaya borcum var.ınanın bana.ılker
ilker beyin dedigi gibi gecerlı bır meslegınız ve calısalıcek bır ısınnız varsa ve de saglıgınız ona bır sey dıyemem ben kendı acımdan bakıyorum olaylara.hepınızı cok sevıyorum canlarım benım .allahım cümlemizin yar ve yardımcımız olsun .hepimizin gönlüne göre versin.