Yaw arkadaş ben bunu niye anlatamıyorum. Şuan devlet dairesinde görev yapan ve olmadık aksilikleri problemleri çıkaran zihniyetlerle aynı pencereden bakıyorsunuz.
Kimse bana yönetmelik, mevzuat, kanun, cart curt demesin yıllardır ben o sizin sadece ne demek olduğunu bildiğiniz konuların içerisindeyim.
Madde 10 (d) bendi;
d) Özür durumlarına ilişkin, Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, sağlık kuruluşlarından alınmış olan resmi sağlık kurulu raporunun,
Hangi mantıkla, hangi düşünceyle bu maddede yazılanlardan; "atama esnasında tekrardan rapor istenecek" anlamını çıkarabiliyosunuz aklım almış değil.
Yukarıda kısaca şunu diyor, sakat bir kişinin sınava müracaat edebilmesi için Devletin belirlemiş olduğu Sağlık Raporu Vermeye Yetkili Kılınmış Sağlık Kuruluşlarından almış olduğu Özürlülük Ölçütünü gösteren raporu geçerlidir.
Yukarıda, sakat bir kişi elindeki mevcut raporla müracaat etsin ama biz dangalağız anlamamış olabiliriz eğer sakat kişi sınavı kazanırsa atamasının yapılması için keyfimize göre tekrardan rapor isteriz DEMİYOR . . !!
Okuduğunu anlamıyorsun, Kanundan Mevzuattan Bahsediyosun . . !!
Görmekle Bakmak Arasındaki Fark . . !!
Yineliyorum;
"SÜREKLİ" ibareli raporla müracaat eden hiç kimseden sınavı kazandığı taktirde atama esnasında tekrardan
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]RAPOR İSTENMEYECEK . . ![/SIZE][/FONT]