Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvuru için ne yapmam lazım?

Konular
68
Reaksiyonlar
52
Arkadaşlar
Bu sınava başvurmadım ben Açıkcası yeni haberim oldu.Geçmi kaldım.Sınava başvurmak istesem ne yapmam gerek İstanbulda oturuyorum.Raporumda % 45 fakat raporun aslı bende değil sadece fotokopisi mevcut aslına kaybettim acil olarak yardım rica ediyorum
Teşekkür

sürekli yazan raporunuz
bir adet resim
en son mezun olduğunuz okulun diploması yada çıkış belgesi
kimliğinizle birlikte il mille eğitime gidin gersini onlar hallediyor.

sanırım aldıgın hastaneden aslı gıbı yaptırırsan sorun olacagını zannetmıyorum..

raporun fotokopisi + 1 adet resim ile milli eğtim müdürlüğüne gitmem yeterlimi _? internetten basvurmam gereklimi ayrıca ?

Raporun aslı yok bende Aslı gibidir yaptırmam da cok vaktimi alır Fotokopisi ile basvurup daha sonra işe girersem aslını versem kabül edilirmi sizce ?

Ayrıca İstanbulda nereye basvurabilirim Basvuru adresi nedir

Son sorum
Ben 4 senelik işletme aöf de okuyorum 2, sınıftayım.Alltan 5 dersim var Bunlar verirsem 3-4 aya mezun olurum en azından 2 senelikten basvuruyu nasıl yapmam gerekir memur olarak basvurabilirmiyim

internetten ben başvurmadım ordaki memurlar fazlasıyla yardımcı oluyorlar. siz de isterseniz ordaki memurlarla başvurup orda hemen onay alabilirsiniz. sadece tercih ediceğiniz 5 ili bi düşünün gerisini orda yapın isterseniz.

il milli eğitim eminönüde cagadoğlu yokuşunda valiliğe gitmeden.B blok prsonel bölümü.

son sınıf olsaydınız sanırım sorun olmazdı ama 2. sınıfta oldugunuz için lise mezunu olarak başvurabillirsiniz tamda emin değilim

s

Teşekkürler

Ozaman
raporun fotokipisi + 1 Resim+lise diplomamla beraber Basvurumu yapıyorum Tam adresi verebilecek varmı tam bilmiyorum ben orayı

en son bitirdiğiniz lise mezunu olarak hizmetli kadrosuna basvurabilirsiniz...

Üst Alt