Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına benzer bir sınav ne zaman yapılır?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaslar.Bu sınav bır daha yapılacak mı.?
yapılacaksa ne zamaan yapılacak.?
Bu sıanv ıcın calışmamız bosa gıtmesın dıye.Aynı benzer sınav hangı ne zamn yapılcak sızce....???

valla arkadaşlar biraz kurumlara baskı yapalım özellikle sağlık bakanlığı, emniyet gibi açığı olan kurumlara lütfen mail atın ben elimden geldiğince akim, sağlık bakanlığı emniyet müdürlüğüne sürekli mailler atıyorum açıklarını ne zaman kapatacaklar die...
lütfen birlik olup sizde bastırın... malasef hak verilmez alınır... hakkımızı almak için birleşmemiz lazım... lütfen 2 cümlecik bir şeyler yazıp sizde msj atın...

aynen arkadas haklı...herkes kendısıne dusenı yapsın lutfen....

arkadaşlar

ben ozidayı aradım meb sınavı geçti ama kamu kuruluslarına alımlar devam edecek Sağlık bakanlıgı ve diğer kurumlar eleman alımı yapacak mutlaka memurlar netten takip edin dediler

öyle soylentıler var ama daha henuz,bır acıklama yok...

evet arkadaslar sağlık kurumuna , emniyete ve diğer kurumlara meil atalım
ne gerekiyorsa yapalım arkadaslar
meil adreslerini bilenler varsa lütfen yazsınlar
bizlerde destek olalım.
teşekkürler.

sağlık bakanlığından 5000 kişilik bi alım olabilir sayın bakanın yılbaşında yaptığı açıklama o yöndeydi 4binden fazla alım yapacaz demişti bu ay içinde açıklanmassa ekim kasım dönemi açıklanır die biliyorum 4898 açığı bulunuyor sağlık bakanlığının

ewt özürlü olmayan kişiler sahte raporlarla işe gireceklerdir önceden özürlü olupta sanra iyileşip raporunu iptal ettirmeyip işe girenler olacaktır bunlara karşı mücadele etmeliyiz bilirsek eğer bimer bildirelim eleman sakat oldunu söylüyor 45 yaşında işe girecek böle saçmalıkları görüyoruz ama hesaplaşacaz tabi sizlerde aberdar olursanız bu hakkımızı yedirmelim derim saygılar

Siz ne,nasıl düşünürsünüz bilmem ama...

MEB başta olmak üzere,daha bır cok bakanlık özurlu personel alıcak ıns..
Paylaşmak itediğim VE anladıgım..İnsan isterse herhangı bır konuda iyi,en iyisi olsun boş..Meb sınavında Cıkan sorular dahıl cok cok iyiydim.Ama anladım ki.Cok ıyı olmakta bazen yetmez bır seyler ıcın.Nasip,kısmet işi bu...Sahsen uzulmedım degıl.cok ıyı bıldıgım halde kazanamaycagıma.Ama allah bunu nasıp etmemısse,vardı bır yollu mutlaka.

Üst Alt