Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına gireceğim. Parti üyesi olmam sorun yaratır mı?

kayaozesen

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar hepinizin bildiği gibi meb'e alınacak engelli personel sayısı ile şu an bilgilerinize çok ihtiyacımız var o nedenledir ki bir kaç sorum olacak yuksekokul mezunuyum gih memurluguna muraacat edecem mebi tavsiye edermisin birde siyasi bir partide yönetimdeyim güvenlik tahkikatından olumsuz birşey olurmu yoksa hemen istifa mı edeyim yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım devlet memuru hiç bir partıye üye olamaz bu bir kanundur.hiç bir parti için faaliyette bulunamaz ama size kalmış .

yaf haklısınız da bir kere girdik bu işe sınava girmedenmi istifa eedeyim girdikten sonra bir de facebook hesabımı kapatsam mı orda da çok sivriyim

istifa et memurlarin en ufak siyaset bile yapmasi yasaktir.

etcem de şimdi mi yoksa sınavdan sonra mı başkana dilekçe verdim kabuletmedi sınava gir sonra dedi bende taahuttlu gonderirsem mecbur kabuledecek ama facebook hesabımıda dondurmam gerek sanırım

Atama yapılıp memur statüsüne girdiğin anda memurlar için geçerli mevzuatla sınırlı olursun. Ondan önce ne olup olmadığının ya da ne yapıp yapmadığının hiç bir önemi yok.

h abak bu daha rahatlatıcı oldu çok teşekkür ederim sağolun...

memurluğu kazandığı zaman geçmişe yönelik soruşturma da yapılıor bunlarda dikkate alınır sicil açısından

o halde ben şimdiden istifa edeyim facebooku da kapatayım yaa bir sürü grup kurmuşum ne belaya düştük yaa

bencede öyle yap bişeyler olacaksa bu nedenle bozulmasın

kurumsal bazda hiç bi araştırma yapmazlar bence askeriye olmadktan sonra sicilin temzse sicil kağıdı alırsan hiç bişey olmaz ordaki memurlar seni incelmezler rahat ol...memur olursan kazanırsan istifa eder face falan da kapatrsn..

abim adliyede işe girdiği zaman olmuştu ki askeriye deil

Hangi uçtasınız ki?ya da ne kadar uç olunabilir bu dönemde?

Bana göre biran önce istifa edin işinizi garantiye alın resmiyette bişey yapılmazsada başka türlü sorunlar da çıkabilir karşınıza hiç belli olmaz burası Türkiye biran önce uzaklaşın siyasi ortamdan

düşündüm en mntıklısı istifa etmem dilkeçemi yazdım götürüp vereyim hiç riske atmaya gerek yok hayatımda hep bu fırsatı bekledim yoktan yere kaybetmeyeyim

geç oldu temiz oldu en doğru karar siyaset karın doyurmuyor bak işline gücüne boşver:)

siyaset illaki yapilacaksa önce mesleki olarak epey yol katedilmis, sirtini saglama almis olmak gerekir.. yoksa elde birsey olmadan yapilan siyasetin elle tutulur yani olmaz.. bi cok arkadasim simdi siyasi tercihlerini acik aci sergiledigi icin dimdizlak kaldilar.. önce mesleki tecrübe, saygınlık, tanınmıslık ondan sonra siyaset olmali..

ne siyaseti yav başk işinizmi yok yeterınce sıyaset yapan yapan var boşverin yormayn kafanızı işinize gücünüze bakın

halil ibrahim şu yerinde ve kaliteli sözlerin yokmu:)

Üst Alt