Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sınav giriş belgesini başvuru yaptığın milli eğitim il müdürlüğünden alacaksın.Boşa düşmemek ve kalabalıkta sıkılmak istemiyorsan 15 veya 16 haziranda al bence...
yer ters kalıyor istanbul cagaloglu ben pendikteyim 30 km yok birde deniz geçecem gidipte boşa çıkmadı yok gibi sonra gel derlerse harbiden eziyet olur iş yerinde izin alıp gitmem gerekiyor enaz yarım gun gidecek o zaman hazıranın 3 haftası gıdıp almak gerekıyor sanırım
arkadaslar valla oyle diyorsunuzda biz ilcedeyız aramızda 70 km var git gel 140 km oyle gidip alacagız kayıt olurken 3 defa gittim bunda kac defa gideriz bakalım allah hayırlısını nasip etsin bizlere....
anlıyorum ben senı sıtemım kayıt yaptırdık ıste evrakı posta ıle yolla dımı oss oys öle yapmıyormusun engelliye engelli eziyetinden başka bir şey deyil
insallah 30 km uzakta bır okula vermezler sınav yerını bırde bugun verıyorlarmı gıdıp geri gelmek var mıllı eyıtım mudurluune..malum izin almak gerekıyor iş yerinden
(öğretmenlik için) ben kocaeli deyim, gitmeden telefon ettim, bakanlıktan daha gelmedi, yetişmedi gibi bişeler dediler, bugün boşuna gelmeyin dediler. ben de gitmedim. Ne zaman geliyim dedim, belli değil dedi, yarın yine telefon edicem...
son güne kadar çatladınız patladınız ama il milli eğitime gelmemiş belgeniz sayın battusay; o durumda gider ankaraya alırsınız evet. başvuru esnasında da bir telaş aldı gitti burda. aranızda başvuruyu yapamayan var mı?
arayın görevlilere diyin o zaman ben tatile çıkıp keyif çatacam benim başvuru belgemi yollayın diye. tabi sınava gerçekten çalıştıysanız ve sınava girmek istiyorsanız. istemiyorsanız diyecek birşey yok zaten.