Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sonuçları bu akşama kadar, en geç yarın açıklanacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurbahar

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar MEBI sımdı aradım sonuclar bugun aksam yada en gec sabaha bellı olacakmıs.verıler gırılmeye baslamıs.hepımızım hakkımızda hayırlısı...

o kadar saçmabi duruma dönüştükibu atama yorumları artık bir şeyifadeetmiyor açıklamalarınız ...kaldı ki bu yazıyı yazanların çoğu memur adayı ve atama ardından memur olacak...yani delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış idi....sınav dan sonra 40 DELİ KUYUYA TAŞ ATIYOR İNŞALLAH BİR AKILLI ÇIKAR...

hocam aradığın telefon numarasını versende bizde arasak :)

adminn bey bu tür konulara izin verme kardesım ne iş tir bu ya

onur yarına kadar açıklanmazsa burdakiler senin kulagını açıklanıncaya kadar çınlatacaklar

bu endişeler niye ben doksan puan aldım kım yerleşmeme manı olacak ... kazanmasam da kazanmam .. çok onemlı degıl o kadar . yani ne var bunda bu kadar uzatacak bırakın adamlar zaten calışıyorlar bizim için allah razı olsunn ..daha ne dıyeyım

ismail13;

çok iyi niyetlisin onlarda o kadar iyi niyetli emin ol

ismail13;

biz senin kadar rahat değiliz kardeş çünkü ortada verilmiş bir emek var..... ne olrsa olsun sonuç için hepimiz heyanlanıyoruz...

ne emek verdin ilk0kul s0rularına hakan:)dirseklerin mi çürüdü ;)

ismail haklı bu 2000 kişi alımı 0lmasa n0lcaktı herkes hayatına devam etcekti heyecanmış bana bebe s0rusu s0rmuşlar bide heyecanlancam hey gidi hey heyyy sınav ç0kmu ciddiydiki ciddiye alayım

ben artık bu ciddiyetsizliği tüm türkyenin bilmesini istiyorum. star tv ye mesaj attım. ana haber bülteninde çıkan bir habere kimse kayıtsız kalamaz. bence hepimiz yapalım bunu. kpss için nasıl ince düşünüyorlarsa bizim içi de bunu yapmak zorundalar. bildiğim kadarıyla burası demokratik bir ülke ve herkesin eşit hakkı var. 7 hafta geçmiş hala bizi muhatap alıp da bir açıklama yapmıyorlar. yok efendim sıralama listesi yayınlamaktan vazgeçmişler . kim karar verdi buna. kusura bakmasınlar ama artık 80 lerde yaşamıyoruz ve koyun değiliz. en azından ben, benim yerime bir torpillinin atanmasına izin vermeyeceğim...

ben bu işin peşini bırakmam... mecburdurlar yayınlayacaklar listeyi...atanamazsam dava açacam.

Abarttınız artık . . Saniye saniye başlık açın isterseniz . . şu kadar saat sonra şu kadar dakka sonra şu kadar saniye sonra diye ha bire başlık açılsın. Sırf açmış olmak için açılan başlıkların kapatılması taraftarıyım.

Artık atamadan sonra açılacak olan başlıkları tahmin bile edemiyorum, şuraya atananlar gelsin buraya atananlar gelsin, ben atandım şöyle sizde de böylemi, benden şunu istediler sizdende istedilermi, bu gün atandığım yere giderken karnım ağrıdı sizinde ağrıdımı tırnağıma diken battı sizede battımı vs vs . .

anlamadığım konu şu herkes bu işe o kadar çok umut bağlamışkı belki kötü bir kuruma denk gelcez yada kötü bir müdürün yanında yer alcaz.herşeyi buna bağlamayın arkadaşlar.hayırlısı ise olsun.

Bilgisayarımın saati 16.48 ve MEB sitesinde hala bir şey yok muhtemelen perşembe veya Cuma günü açıklanacak.Perşembe günü açıklanırsa akşam açıklanır cuma açıklanırsa en geç öğlen açıklanır diye düşünüyorum.

04.09.2010 Tarihli Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sınavı, Sınava Giriş Belgesi BİLE AÇIKLANMIŞ :) BİZİMKİ AÇIKLANMADI

Ne yapayım arada bakıyorum ilk gün çok baktım ama artık arada bakıyorum :)

cumadan önce çok zor bide araya c.tesi pazar girer... milleti iyice fıtık ederler...

arkadaslar ben personel daıresı genel baskanlıgı sekreterını aradım nosu 0312 417 75 51 ordakı yetkılı bana bugun aksama dogru engec yarın acıklanır dedı.bunu ben uydurmadım.

murats54277;

vallaha bu yazdığına fıttıran çok olur...

ben ordakı personelın dedıgını soyluyorum arkadaslar.bende sızler gıbı beklıyorum.beklemekten baska care yok.sabredelım yarın olsun hayırlısıyla.

Bazı arkadaşların yazılarından anladığım kadarı ile. karnı tok sırtı pek herhalde. bu sonucun hemen açıklanması lazım ben bütün ümidimi buna bağladım. artık kendi ayaklarım üzerinde durmak ve herkes gibi rahat bi işte çaılşmak istiyorum ve bu meb. memurluğu tam bana göre. ihtiyacı olmayan, beğenmeyen girmesin kardeşim. çok biliyomuş gibi de yorum yapmasın.

o kadar insanları sıktılar ki artık midem bulanıyor MEB kelimesini duydukça tiksindim artık o atamayı yapacak insanlardan resmen eziyet ediyorlar, siz de başlık açıp butnumuza burnumuza konuyu sokuyorsunuz

Öyle bi oldu ki atansak bile fazla sevinemeyecem çünkü sevincimiz kursağımızda kaldı beklet, beklet nereye kadar adi MEB...

Birileri gerçekten benim ve ailemin tepkilerini düşünmek zorunda.Kim?Bilmiyorum.Ama birileri düşünmek zorunda ...:mad:

karasahan42;

ben bütün ümidimi buna bağladım 2009 DA BÖLE Bİ SINAV 0LCAGINI BİLİY0MUYDUNDA 2010DA BÜTÜN ÜMİDİNİ BAGLADIN!!!!

herkes gibi rahat bi işte çaılşmak istiyorum ÖZRÜN NE BİLMİY0RUM SANA ÇALIŞMAK Z0R GELİY0 SANIRIM BEN ÖZÜRLÜ AYAGIMLA 1200 KİŞİNİN BULAŞIGINI YIKIY0RUM HERKES İSTER KİM İSTEMEZ AMA ŞÜKRETMESİNİ BİLCEN Bİ İŞE BİR ŞÜKÜR İKİ İŞE İKİ ŞÜKÜR ÜÇ İŞE Ç0K ŞÜKÜR DİYECEKSİN !!!!!

bu meb. memurluğu tam bana göre. BU LAFLA SANA S0NUCU AÇIKLAMAYAN MEMURDAN NE FARKIN KALIR SÖYLER MİSİN ARMUT BİŞ AGZIMA DÜŞ !!!!!!

beğenmeyen girmesin kardeşim. çok biliyomuş gibi de yorum yapmasın SEN Ç0K BİLİY0SUN YA HERKESİN 90 ÜSTÜ ALDIGI İLK 0KUL S0RULARINA HAYATINI BAGLIY0SUN Ç0K AKILLI ADAMSIN

ARTIK ABUK SABUK ŞEYLER YAZIBDA CAN SIKMAYIN Y0K BU HAYATIMI BAGLADIM Y0K BİLMEM NE SABREDİN HAYIRLISI DİYELİM HAYIRLIYSA 0LSUN

kara haber tellalları kötümserler insanları sakinleştirmek yerine onların sağlıklarını bozacak şekilde yazı yazanlar ARTIK YETER

kerem şu an bir işin var ve çalışıyorsun.sende haline şükret iş olanagı bulamayan herhangi bir işe girme şansı yakalamayana kişileri düşün.ve bu sınav sonucuna umut bağlanması normal.
ve şöyle düşün eger işten çıkarılırsam iş bulma şansım nedir.
soruyorum sana özel sektörde iş bulma şansın nedır

Sınav z0r 0lur ve sen ç0k çalışmışsındır mükemmel bi buan almışsındır dersinki süber yaa f0ruma girersin ve dersinki benim buanda bi elimin barmagı kadar adam var ben buna heyecanlanırım işte hayatım kurtuldu derim
akıl var mantık var böle şeyleri bırakın artık bu kadar baglanma anlamsız ilk 0kul s0rularına
ben felaket tellallıgı yabmıy0rum sadece rakib bi elin barmagı kadar deil rakib en aşagı 10 bin insan ben mantıgımla bu kadar baglanmam baglananında mantıgından şübhe ederim

Salih abim bi kabı kabanır bi kabı açılır allah büyük ben bu kadar şiddetli baglanan insan ilerde ç0k üzülürse derdim bunu anlatmaya çalışmak derdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt