Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB tarafından raporda aranan Çalışabilir ifadesi!?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Merhaba
dün açıklanan 5000 engelli alımı (gayriresmi) Özel şartlarda ÇALIŞABİLİR ifadesi aranmakta..
Kendi raporumda çalışabilir kısmı boş bırakılmış ki ben İŞKUR sevkiyle 2009 ağustos'ta raporumu aldım!

Şimdi benim gibi raporunda çalışabilir kısmı boş olan arkadaşlar ne yapmalı? özellikle oturan boğanın bilgisi varsa bekliyorum cevabını

Burada cok büyük bir tezat var.zaten çalışamayacak durumda olnalara ağır özürlü yazıp malülen emekli edliyor.ağır özür değil denilerek emekli olmak için sigorta yatırmak gerekli deniliyor.ee ben demek ki ağır özürlü değilsem vede çalışıp çalışamayacağı kısmına çalışamaz yazılmadı ise bu demek oluyor ki ben çalışabilirim.ee o zaman bu çalışabilir yazısı da ne demek oluyor.ve bu yazı cogu kişinin raporun dada yazmıyor.bunu benim kanım ca mahkemeye vererek durdurabiliriz.içimiz de avukat olan varsa onların yorum yapması daha iyi olur kaatindeyim.

Mesela benim raporumda da AĞIR İŞLER yazıyor memurluk yada hizmetli ağır iş sayılırmı ben kanunu okudum böyle birşey yok

bu çalışabilir şartını sadece öğretmen olanlacakların raporlarında aranmakta memur ve hizmetli alımında değil.

[SIZE=2]Gözümüz aydın meb in resmi sitesinden[/SIZE]

[SIZE=2](EK-1)[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]LLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]OKUL VE KURUMLARDA ÖZÜRLÜ[/SIZE]

[SIZE=2]MEMUR-Hİ
[/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ZMETLİ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] ALIMINA İ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]LİŞKİN BİLGİLER[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]​
[FONT=Times New Roman][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]1- KURUMU : [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]LLİ EĞİTİM BAKANLIĞI[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]2- SINAV AÇILACAK KADROLARIN : 3- ALINACAK PERSONELİ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]N :[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]SINIFI[/SIZE][SIZE=2] UNVANI DERECESİ SAYISI [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]NSİYETİ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] SAKATLIK ORANI ÖĞ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]RENİM DURUM[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2]G.İ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]H. Memur 7 2000 K/E En az % 40 En az Yüksek Okul [/SIZE]
[SIZE=2]Mezunu olmak. [/SIZE]
[SIZE=2]SINIFI UNVANI DERECESİ SAYISI [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]NSİYETİ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] SAKATLIK ORANI ÖĞ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]RENİM DURUM[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2]Y.H. Hizmetli 10 2000 K/E En az % 40 Ortaöğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]renim ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]Lise [/SIZE]
[SIZE=2]veya Lise Dengi [/SIZE]
[SIZE=2]Mesleki veya Teknik [/SIZE]
[SIZE=2]Okul) Mezunu olmak.[/SIZE]

[SIZE=2]4- GENEL [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ŞARTLAR : [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]657 sayı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]lı Devlet M[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]emurları[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2] Kanununun değişik 48’inci maddesinin [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2](A) bendinde belirtilen [/SIZE]
[SIZE=2]şartları taşımak, [/SIZE]
[SIZE=2]5- ÖZEL [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ŞARTLAR : [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2]Adayları[/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]n [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2]Özürlülük Ölçütü, Sı[/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]nıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Ra[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2]porları[/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2] Hakkında Yönetmelikte belirtilen sağlık kurumlarından alınmış sağlık kurulu raporu bulunmak.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

[SIZE=2]6- SINAVLA İ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]LGİLİ BİLGİLER :[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]Memur Unvanı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2] İ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]çin Ba[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şvuru Y[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]eri ve Ayrı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]lan Kontenjan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]: [/SIZE][SIZE=2]Adana (37), Adı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]yaman ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]25), Afyonkarahisar ( 28 ) , Ağ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rı ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]6 ), Amasya (22), Ankara (108), Antalya (47), Artvin (10), Aydı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]n[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] (32), Balı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]kesir[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] (44), Bilecik (7), Bingöl (27), Bitlis (21), Bolu (13), Burdur (16), Bursa (32), Çanakkale (16), Çankı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rı (13[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]), Çorum (28), Denizli (27), Diyarbakı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]r ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]37), Edirne (18), Elazığ (30), Erzincan (10), Erzurum (40), Eski[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şehir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]18) Gaziantep (23), Giresun (13), Gümü[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şhane ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]12), Hakkari (12), Hatay (37), Isparta (27) , Mersin (55), İstanbul (84), İ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]zmir[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] (83), Kars (18), Kastamonu (21), Kayseri (50), Kı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rklareli ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]7), Kı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rşehir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]13), Kocaeli (16), Konya (56), Kütahya (35), Malatya (34), Manisa (33), Kahramanmara[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ş ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]41), Mardin (19), Muğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]la ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]22), Mu[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ş ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]24), Nev[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şehir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]13), Niğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]de ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]15), Ordu (29), Rize (17), Sakarya (15), Samsun (36), Siirt (11), Sinop (16), Sivas (24), Tekirdağ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2] ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]18), Tokat (24), Trabzon (22), Tunceli (7), [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]Şanl[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]ı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]urfa ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]25), U[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şak ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]16), Van (34), Yozgat (27), Zonguldak (26), Aksaray (21), Bayburt (16), Karaman (7), Kı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rıkkale ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]17), Batman (21), [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]Ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]ı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rnak ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]5), Bartı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]n ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]14), Ardahan (9), Iğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]dır ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]7), Yalova (8), Karabük (25), Kilis (4), Osmaniye (13), Düzce (11)[/SIZE]
[SIZE=2]İl Millî Eğitim Müdürlüklerine [/SIZE][SIZE=2][SIZE=2]www.meb.gov.tr. internet adresinden elektronik ortamda veya[/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şahsen veya posta ile.[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]Hizmetli Unvanı[/SIZE][SIZE=2]İçin Ba[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şvuru Yeri ve Ayr[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]ı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]lan Kontenjan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]: [/SIZE][SIZE=2]Adana (45), Adı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]yaman ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]18), Afyonkarahisar (31) , Ağ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rı ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]12), Amasya (8), Ankara (83), Antalya (41), Artvin (7), Aydı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]n ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]41), Balı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]kesir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]33), Bilecik (9), Bingöl (6), Bitlis (11), Bolu (9), Burdur (6), Bursa (63), Çanakkale (14), Çankı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rı ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]5), Çorum (15), Denizli (26), Diyarbakı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]r ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]24), Edirne (11), Elazığ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2] ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]5), Erzincan (6), Erzurum (52), Eski[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şehir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]14), Gaziantep (32), Giresun (21), Gümü[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şhane ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]9), Hakkari (3), Hatay (64), Isparta (7), Mersin (51), İ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]stanbul ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]194), İ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]zmir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]103 ), Kars (14), Kastamonu (10), Kayseri (38), Kı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rklareli ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]11), Kı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rşehir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]9), Kocaeli (43), Konya (100), Kütahya (13), Malatya (11), Manisa (48), Kahramanmara[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ş ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]18), Mardin (22), Muğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]la ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]34), Mu[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]ş ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]12), Nev[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şehir ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]14), Niğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]de ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]13), Ordu (32), Rize (14), Sakarya (33), Samsun (42), Siirt (7), Sinop (8), Sivas (28), Tekirdağ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2] ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]21), Tokat (15), Trabzon (44), Tunceli (5), Şanlıurfa (31), U[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şak ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]11), Van (30), Yozgat (11), Zonguldak (23 ), Aksaray (18 ), Bayburt (6), Karaman (10), Kı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rıkkale ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]7), Batman (13), [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]Ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]ı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]rnak ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]17 ), Bartı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]n ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]9), Ardahan (9), Iğ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]dır ([/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2]10 ), Yalova (9), Karabük (10), Kilis (7), Osmaniye (18), Düzce (13) [/SIZE]
[SIZE=2]İl Millî Eğitim Müdürlüklerine [/SIZE][SIZE=2][SIZE=2]www.meb.gov.tr. internet adresinden elektronik ortamda veya[/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şahsen veya posta ile.[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]a. Ba[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şvuru tarihi [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2]:[/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2] 26/04/2010- 21/05/2010[/SIZE][/SIZE][SIZE=2] tarihleri arası[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]nda çalışma saati bitimine kadar[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2].[/SIZE]
[SIZE=2]b. Sı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]nav tarihi,[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] Saati ve Yeri :[/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]nav giriş belgelerinde belirtilecektir.[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]c. Ba[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]şvuru için gerekli belgeler :[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]İş talep formu, [/SIZE][SIZE=2][SIZE=2](Adaylar T.C. Millî Eğitim Bakanlığı internet adresinde yayı[/SIZE][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]nlanan “Elektronik İş Talep Formunu” elektronik ortamda doldurarak İl Millî Eğitim Müdürlüklerine onaylatacaklardır.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2])[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2]1 adet vesikalı[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]k fotoğraf,[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][SIZE=2]Sağ[/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=2]lık kurulu raporu, (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik)[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

PEKİ SEVGİİ KARDEŞLERİM BENİM
SORUM DA ŞU BENIM RAPORUM SÜREKLİ 2003TE ÖSS YE ENGELLİ TÜRÜNDE GİRMEK İÇİN ALMIŞTIM SONUÇ % 90 GÖRME ENGELLİ ÇIKTI ANCAK RAPORDA ÇALIŞABİLİR KISMI VE ÇALIŞAMAZ KISMI OLMASINA RAĞMEN HİÇBİRİ İŞARETLİ DEİL YENİDEN Mİ ÇIKARTMAK GEREK ACEB?
BİRDE 31 MARTTA ÇIKAN HABERLERE GÖRE

- Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Yabancı Dil, Matematik, Müzik, Resim, Rehber Öğretmen, Görme Engelliler Sınıf Öğretmenliği, Sosyal ve Fen Bilimleri alanlarına atanacaklarda; iki gözün toplam görme oranı 10/20’den az olmak ve görme alanı ve renk algılama bozukluğu olmamak.

ŞARTI GETIRILMIŞ E ŞİMDİ %90 GÖRME ENGELLİ VE İNG ÖĞRETMNLİĞİ MEZUNU OLARAK BEN BU YENI DUZENLEMELERIN HANGISINE TABIYIM ACABA ÖĞRETMEN OLABILIRMIYIM OLAMAZIYIM

Raporum iş yerinde çekmecedeydi. bu sabah gelir gelmez açıp raporuma baktım. :(

Benim raporumda da ne ÇALIŞABİLİR, nede ÇALIŞAMAZ yazmıyor :(

yeniden rapor çilesi mi çekeceğiz şimdi.... sie siee sieeee

çalışabilir ifadesi öğetmen alımları için geçerli

Arkadaşlar girin meb'in sitesine orda öğretmenler için çalışabilir şartı aranıyor hizmetli ve memeur için böyle bir şart yok sanırım yeni düzenlemişler.

arkadaşlar benım raporum 2003 sürekli ve çalışabilir kısmı işsretsiz bunun için sabahtan beri mebi arıyorum ve o ona yönlendirdi o ona yönlendir ama şu numaralardan baskı yaparsak ,ki atama ile ilgilenen kişilerin noları ve bilgileri daha çok, iyi olacak
03124131374
03124172062
03124131724
03124131772
0312 413 13 74

MCG;
YA TEŞEKKÜRLER bende G.İ.H için başvuruda bulunacağımbu gün avcılar d. hastanesine rapor için gittim bakırköyden alabilirsin dediler.neyse rapor kısmı halloldu gibi şimdi derdim aöf önlisans diploması ve tabiki herkes gibi sınav bu konuda başvuru yapacağımız il de önemli istanbulda ikamet ediyorum ama memleket çankırı zurnanın gık dediği yer burda nerde görev alacağız ait olduğumuz ilçeye uzak bir yer çıkarsa nasıl gidilir bunun karı kışı var istanbul bu konuda avantajlı kış çok sert değil ulaşım olanakları fazla belki diyeceksiniz buldun bunuyorsun ama ben ortapedik engelliyim :confused:biz engelliyiz hangi ilçelerde kadrlar boş görme veya öğrenme şansımız olsa başvuruyu da ona göre yapardık.

şimdi raporu değiştiriyormuyuz bu kesin mi

şimdi raporu değiştiriyormuyuz bu kesin mi
raporum 2003 ve sürekli ancak çalışabilir yazmıtyor boş bırakılmış
bu durumda olanlar sizer neyapacak sınız

Benim tahminim şu yönde:
1- İlgili yönetmeliğe göre alınan tüm raporlar geçerli sayılıp sınava gireceksiniz.
2- Sınavı kazandıktan sonra atanacağınız kadro için öngörülen işi yapmanıza mani bir sağlık sorununuzun olmadığına dair yeni bir rapor isteyecekler. Bu raporu alıp beyan ettiğinizde atamanız yapılacak.

çok mantıklı dediğin bencede öyle olur işe girişte yeni raporuda hangi işleri yapmaması gerekiyorsa o işlerden muaf tutulur sadece tahmin bu ama

Şimdi MEB'in yayınladığı klavuz yayınlandı, klavuza göre Öğretmenlik başvurusu için raporda çalışır-çalışamaz değerlendirmesinin olması şart. Aksi halde başvurular kabul edilmeyecek

Adayların “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik’te belirtilen sağlık kurumlarından alacağı raporun “Çalıştırılamayacağı İş Alanları “ bölümünde “çalışabilir/çalışamaz” ifadesi yer almak.​
Memur ya da hizmetli kadroları için böyle bir şart öngörülmemiş.

bu çalışabilir ifadesi öğretmen alımları için

bülent bey 2003 te aldığımız raporla başvurabiliyoruz doğrumu,yoksa kazanılırsa tekrar rapormu isteyecekler birde ben emekliyim şansım nedir ?

16.07.2006 tarihinden sonra alınan raporlarla ancak başvuru yapılabilir. Önceki raporlar hiç bir işe yaramaz...

Üst Alt