hayır.... 28.5 tl yevmiye gidiş dönüş otobüs ücreti olarakta yolluk verirler... benimki gidiş dönüş 8+8 = 16 tl
28.5 + 16 = 44.5 x 18 gün = 801 TL + 31 temmuzdada son uygulamalı eğitimin sınavına gidicem.. 845.5 TL yatmasını ümid ediyroum bakalım alabilecekmiyiz.....
Not= Yevmiye ücreti sabittir... Yolluk gidilen yerin mesafesi ve en uygun toplu taşıma ücreti üzerinden hesaplanır....
En son uygulamalı eğitiminiz bittikten sonra devam çizelgesini alıp size seminere katılmanızla ilgili gelen tebligatında bi fotokopisiyle (Yolluk ve evmiyelerinin kurumlarınca ödenmesini emreden yazıdır o tebligat aynı zamanda içeriğinde o bilgide mevcuttur)... hemen alabildiyseniz seminer katılım belgenizin fotokopisiyle... Birde dilekçe ekleyin yanına ekteki evraklara göre yolluk ve yevmiyelerinin tarafıma ödenmesini arz ederim şeklinde... ve tarafıma yazılı olarak bildirilmesini istiyroum diye... ( benim duyduğum yolluk ve yevmiyeleri ve hatta yeni gelenlere anlaşmalar gereği ödenmesi gereken promosyonları ödemeye pek yanaşmıyorlarmış bunun sebebi ise şahsi değil lakin kurumsal özel işlerinde o biriken nakti kullanıyorlarmış.... Tarafıma yazılı olarak bildirilmesini arz ediyroum dediğinizde şikayet hakkkınız doğacak ödeyemiyrouz diye bi belge vermeleri imkansız... Bu sebepten paşa paşa ödemeyi yapacaklardır... Bu sizin özlük hakkınız.... )
Ben bu şekilde yapacağım 31 temmuzda eğitim bittikten sonra...