Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB VHKI olarak atandım. Ne yapmam gerek?

metehan001

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Milli eğitim bakanlığı veri hazırlama ve kontrol işletmenin kadrosuna atandım onlisansdan, şimdi neler yapmam gerek nasıl bir yol izlemem gerek?

Ek olarak su an bir şirkette çalışıyorum

Bende aynı şekil meb vhki atandım 80.05 puanla istanbulu. Şimdi ne yapmak gerek bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi.

Kurumların anasayfalarında detaylı bilgi veriliyor.

Hayırlısı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun. Göreve başlayana kadar çalıştığınız işlerden ayrılmayın. Evraklarınızı isteyecekler sizden. Evrakları teslim ettikten sonra büyük ihtimalle arayıp şu tarihe kadar gelin başlayın derler. Aramazlarsa da siz arayın haftada bir iki defa. İşe başlamadan 1-2 gün evvel sigorta çıkışınızı yaptırıp işinizden ayrılın. Sonra da gidip atandığınız kurumda göreve başlayın.

Sorarlar sana nereye istiyorsun diye. Bize sormuşlardı. Evine yakın olan bir yeri söylersin.

Çıkış yaptığın gün iş biter normalde. Sen için rahat etsin istiyorsan 10 önce çık sıkıntı değil. Ben 20 gün önce çıkış yaptırıp son güne kadar çalışmaya devam ettim.

Ben 2015'te atandım o zaman yoktu mülakat. Bildiğim kadarıyla yapılmıyor. Güvenlik soruşturması yapılırsa 4-5 ay sürer. Yapılmazsa en fazla 1 ay..

Ben 2018 de atandım. Meb vhki. Ösym den kazananların listesini bekler kurum. Kazanan listesi geldikten sonra web sitesinden duyuru yaparlar şu tarihte başvuru evraklarınızı şu tarihe kadar hazırlayın ve getirin diye. Herkesin başvurusu alındıktan sonra güvenlik soruşturması varsa bittikten sonra yoksa da 2 - 3 hafta içinde başlatırlar. Başvuru yaptıktan sonra engel durumunuzu belirtip size yakın yerleri isteyebilirsiniz. Eğer istediğiniz yer müsait ise sizi verirler yoksa alternatif seç derler. Çok özel bir engeliniz yoksa illa burası olacak diyemezsiniz. Şartlar müsait ise olur. İstediğiniz şehir gelmemiş ise başvuru sırasında dilekçe verip yaşadığınız şehire gelebilirsiniz. Meb buna izin veriyor. Çalışmayı beklemenize gerek yok. Diğer kurumlar bir süre çalışma isteyebiliyor. Meb bağlı kurum sayısı çok olduğu için bu konuda sıkıntı yaşamazsınız. Tayin isteyenler dilekçe nasıl dolduracağını kazandığınız yere sorun size söylerler. Genelde kargo ile dilekçe göndermeniz de yeterli. Tabi mutlaka kurumunuza sorun. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Yasarpasa
Merhaba ben şimdi meb den duyuru mu bekleyeceğim? Bir de il merkezinde görev almak istiyorsam bunu hangi aşamada nereye belirtecegim? Son sorum da mülakat var mı?

1. Evet meb den haber bekleyeceksiniz. Sizi ösym kayıtlı telefon numaranızdan ararlar. Yine de arada bir sorun. Telefonunuza ulaşamazlar. Birşey olur dünya hali.
2.Başvuru sırasında söylersiniz. Merkezde kalmak istiyorum diye.
3. Mülakat yok.

Hayırlı olsun. Nereyi kazandınız acaba

Yasarpasa

Teşekkür ederim Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü, osymdeki numaram eski numaram ulasamayacaklar muhtemelen ben duyurudan sonra mi arayayim

Hayırlı olsun. Pazartesi veya Salı günü arayın. Size bilgi verirler. Eğer yaşadığınız şehir ise bizzat gidip sorun ve tanışın. Samimiyet avantaj sağlayabilir. Benim zamanımda yaklaşık 10 gün sonra ösym listesi gelmişti. Onun için korkmayın 1 hafta da herşey olup bitmez.

Arkadaşlar merhaba. Ben de vhki ağrıya atandım. Yaşadığım yer batmanda kalmak istiyorum. Dilekçe vereceğim. Acama ne kadar maaş alacağız. Şimdiden teşekkürler 😌

Sabotaj 2020 Vhki maaşları 3.711 den başlıyor. yalnız bu çalışacağın kuruma ve çalıştığın ile göre farklılık gösterebilir.

Meb vhki atananlar hangi il'e yerleştiniz ? Buraya toplanın :)

MEB VHKİ ATANANLAR HANGİ İL'E YERLEŞTİNİZ ? BURAYA TOPLANIN :)

Ben DENİZLİ

ikinizi de uzun zamandır tanıyorum hadi gözünüz aydın arkadaşlar çok sevindim :)

önlisans meb vhki olarak atanan kişi ve kurumları

Merhaba Öncelikle

Sorum meb vhki atanan kişiler il veya ilçe bakanlıklarda mı çalışacaklar yoksa, lise-ortaokul veya ilkokullardamı görev alıcaklar. Bunu kim karar veriyor ve bize tercih hakkı sunuluyormu.? Cevaplarsanız Sevinirim şimdiden teşekkürler. :)

Ankara ya ilk girdiğim 2018 sınav puanıyla ilk tercihimde yerleştim atanan arkadaşlara hayırlı olsun atanamayanlar az daha gayret yapmak istedimi oluyor ki öyle yüksek bir puanımda yoktu ve açıkcası Ankaralı olarak ilk sıraya yazdığım tercihime yerleşeceğim aklımda yoktu

Merhaba; atandığınız kurumun web sayfasını takip ediniz, başka şehirden atananlar dilerlerse bulundukları ilde veya çalışmak istedikleri illeri yerleştirme ve başvuru kılavuzunda bakanlıktan gelecek talimatla, atandıkları yere verecekleri dilekçe ile gerçekleştire bileceklerdir. Şimdiye kadar hep böyle oldu. İnşallah büyük ihtimalle bu atamada da aynı şekilde olur. MEM il müdürlüğünde 9 yıldır çalışıyorum şuan şef olarak görev yapıyorum her konuda yeni göreve başlayacak kişilere elimden geldiğince yardımcı olurum. Hayırlı olsun.

Atanan arkadaslarimi cani gonulden kutluyorum.insallah yeni is hayatimizda muavfak oluruz.allah ihtiyaci olan herkese nasip etsin.mutlulugunuz daim olsun temennisiyle

Arkadaşlar İstanbul meb aradım henüz ösym'den evraklar gelmemiş. Gelirse meb sitesinden duyurulardan takip edin dediler. Bilginize Herkese Hayırlı Cumalar..

Onlisans VHKI Maas Hk.

Merhaba, yeni başlayan bekar onlisans vhki maaşı ne kadar? Kurum MEB

Üst Alt