Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mebbis hizmet puanı nasıl hesaplanıyor?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
sıfır puanım varmış. daha önce ücretli öğretmenlik yaptım ona rağmen mi sıfır ,bu olabilir mi?
bir diğer detay : yüksek lisans yapanlara 20 puan ekleniyormuş diye duymuştum peki bu konuda bu tezli programı bitirme zorunluluğu var mı ? yoksa kayıt olmak yeterli midir?
ayrıca yabancı dil puanı da hizmet puanını etkilemekte midir.
ve başka neler etkiliyor.merak ettim.
yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler.

Benim ücretli öğretmenlik puanım eklendi ama yatan sigorta gün sayısına göre. Mesela 3 ay ücretli öğretmenlik yaptım ama 60 gün gibi bir sigortam vardı. Ona göre 2 puan gelmişti.

Diğer bahsettikleriniz bende yoktu ama çevremdekilerden de öyle birşey duymadım.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba bence öyle şeyler var. bana il mem "ücretli öğretmenlik syılmıyor" demişti ama siz diyorsunuz ki eklendi.

peki özel bişey yaptınız mı acaba bunun için mesela dilekçe , sgk çıktısı felan vermiş miydiniz. sanırım il mem deki memur beni yanılttı.

Hizmet birleştirme kısmı var. Orda görünüyor. Ben bir keresinde gidip bütün belgeleri sunmuştum.
Mesela lisede hazırlık okumuştum, ordan bir kademe geldi. 8 ay kadrolu memurluk yapmıştım, ordan puan geldi. 2 sene ssk sigortam vardı, ordan kademe yada puan gelmedi ama hizmet olarak mebbise işlendi. Memura gitmeden önce bu konuların resmi bilgilerinden emin gidilirse hepsini yaparlar. Memurlar google ye güveniyor. :)
Onlardan önce google ye siz bakmalısınız.

-Gravity-

ah tanrım,bütün bunlara 2 puan mı geldi sadece.
sanırım hepsini boşverip kısaca yüksek lisans yapmak lazım.
yarabbi ne kadar da küçümsemiştim bu tezli programı zamanında
ah neyse. bu arada fizikçi misiniz hocam,nickinizden öyle tahmin ediyorum da.

Sınıfçıyım hocam [emoji4]
3 aylık ücretliye 2 puan(şanlıurfa siverek)
8 ay memurluk 8 puan (urfa merkez)

Tayin olabilmek için daha 150 puana felan ihtiyacım var [emoji57]

Şuan 200

Yüksek lisans en mantıklısı eğer öyle puan veriliyorsa. Hen ekders yüzde 5 fazla [emoji857]

Birde ek bilgi=Eğer zorunlu hizmet bölgesinde çalışıyorsanız 6.seneden sonra % 25 fazla, 7.seneden sonra %50, 8.seneden sonra %100 fazla puan alıyorsunuz.
Bu şekilde yılda 60 puan alan var.

Nick(sevdiğim bir filmdi, öyle kaldı)

hayırlı geceler

anladım. ama 20 puan da çok azmış demek yaa o ne öyle ya 150 tayin için.
şimdi şöyle bişey olmaz mı peki ben mesela zorunlu hizmet bölgesinden değilde ,zorunlu hizmet bölgesine gitmek istersem bi kolaylık tanınır mı sizce?

kar&yağmur
Zorunlu hizmet bölgelerine gitmek için bazı kolaylıklar var. Maraaştan doğuya doğru 23 tane il vardı. O illeri tercih edenleri hemen alıyorlardı. Halen var mı bakmak lazım.

Üst Alt