Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de aday memurluk aşamasında hangi belgeler ve süreçle başlanıyor?

murat2135

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
MERHABA ARKADAŞLAR aranızda meb de aday memeur olarak görev yapan var mı yada adaylığı kalkan memur.
benim şöyle bir sorum var. aday memeur olarak balşadığımız okulda hazırlamamız gereken dosyalar nelerdir? ya da hazırlanıyor mu? staj dönemi için
şimdiden teşekkürler.

Öyle bir dosya hazırlanmıyor , özlük dosyanda işe giriş atama kararnamelerin, sgk giriş belgelerin falan olur, aday memurken iki eğitim ve sonrası iki sınav , bir uygulama eğitimi ve olur imzası, son olarak asalet onay imzası ile iş bitiyor,

tabi bu sınavlarda bildiğin kpss gibi değil iş olsun diye yapılan sınavlar şimdiye kadar girip te sınav adı altında başarısız olan duymadım yada benim haberim yok

başladımı aday memur sınav işlemleri .

memur olmasak hizmetli kalsak ne oluyor bilgisi olan?

Hocam siz de memur musunuz. Açıklamanız için teşekkürederim. Sizin tecrübeniz mi

slm arkadaşlar oğlumun rapor süreli idi yuzde 55 suresi dolmasına 6 ay yenisini nasıl çıkarabilirm 4 dr takipli hastalıgi dahada ilerledi nörolejik kalp tansiyon opsesif kompleks bozuklugu önce nereye başvurmam gerek lütfen beni aydınlatırsanız sevinicem

aday memurluk sürecinden geçenler yardımcı olabilir mi

ben meb'e bağlı bir okulda memurum.arkadaşlar yukarda yeterli açıklamayı yapmış farklı bir durum sözkonusu değil.temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim kurslarına katılıp sınavlarını verdikten sonraki dönemden sonra Kurumdaki amirin genel olarak seni değerlendiriyor herhangi bir dosya falan hazırlamıyorsun.

Aday memur/hizmetli olan arkadaşlar, temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim adı altın 15'er günlük iki ayrı eğitim veriliyor ve sınav yapılıyor, sınavlarda 70 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılıyor. Eğitimlere devam etme zorunluluğunuz var eğitimlere gitmeyenleri bırakıyorlar onun dışında da bir sorun olmuyor rahat olun. Okulunuzda hazırlamanız gereken dosya gibi uygulamalı eğitimler eskiden yapılıyordu .artık yapılmıyor. Adaylığınızın kalkacağı tarih geldiğinde temel ve hazırlayıcı eğitimleri tamamladıysanız müdürünüz sizden 2 tane fotoğraf istiyor adaylığınızın kalkması için form dolduruyor üst yazı yazıyor ve il milli eğitime gönderiyor sonrasında il milli eğitim de sizin adaylığınızı kaldırıyor ve mebbisinize işliyor işlem tamamlanıyor.

Üst Alt