Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de aday nemurluk kalkma egıtımıne baslayan var mı?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Mebde aday nemurluk kalkma egıtımıne baslayan varmı bende pazatesı baslıyacam nasıl bır egıtım verılıyor defter kalem gotureyımmı egıtım konuları ne kacla kac arası egıtım

Temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim adıyla iki farklı eğitim seminerine katılacaksınız. Eğitimler 9-16 saatleri arasında verilir. Defter ve kalem götürün not almanız gereken yerler olabilir, hocanın buradan yazılıda soru çıkma ihtimali büyük dediği yerleri not almanız gerekebilir, yanınızda ayrıca usb bellek götürün. Seminer konferans salonu olan bir okulda ya da milli eğitim konferans salonunda verilebilir dersler projeksiyon cihazıyla ekrana yansıtılır, öğretmenler sizlere ilgili dersleri bilgisayar ve projeksiyon aracılığıyla slayt olarak anlatır ders sonunda öğretmenden rica ederseniz ders anlattığı slaytı usb belleğinize atar sonra çalışmanıza faydası olur. Aşağıdaki konular temel eğigitm ders konularıdır çıkartılmış veya eklenmiş dersler olabilir.

Temel Eğitim Ders Konuları

TC Anayasası
Tasarruf ve Devlet Malını Koruma
Devlet Memurları Kanunu
Resmi Yazışma Kuralları
Halkla İlişkiler
Milli Güvenlik

Bizim bu fayDa yazı gelmiş 10. 11ekimde başlıyacak 3hafta sürecek hafta sonları olacakmış. Neden bize hafta içi olmuyor anlamadim

Sınav zor değil arkadaşlar ama seminere düzenli olarak katılın, eğitim seminerine katılıp kalan yok gibi birşeydir zaten çoğu çalışan da formalite diye nitelendirir bu eğitimleri.

Üst Alt