Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de atama hakkımı kullanmadım. Asaletim onaylandığı için tayin nasıl isterim?

fatma20

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Meb'de 1 yıllık memurum asaletimi de aldım.Ayrıca bu sene üniversite sınavına da girdim nasipse 2. öğretimden okumayı düşünüyorum.Ama bulunduğum ildeki üniversitede istediğim bölümlerin 2. öğretimleri yok. Çalıştığım içinde 1. öğretimi seçemiyorum.Ben 1 defaya mahsus engelli atama hakkımı kullanmadım.Ne yapmam gerekiyor.Başka bir ile tayin istemek mümkün mü. Bana acil bir akıl verin lütfen. Bana izlemem gereken yolu yazabilir misiniz.

fatma20

Aşağıdaki dilekçeyi kendinize göre düzenleyerek çalıştığınız kuruma verin tayininiz yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 10.07.2014 tarihli ve 2920977 sayılı yazısıyla Bakanlık taşra teşkilatında eğitim-öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki sınıflarda istihdam edilen engelli personelden, adaylıkları kaldırılmış olanların hizmet süresi aranmaksızın adaylıkları sona ermemiş olanların ise adaylıklarının tamamlanmasını müteakip hizmet süresi aranmaksızın istedikleri illere atanma hakkı tanınmıştır. Bu çerçevede tayinimin ........ ili/ilçesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılmasını arz ederim.

teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için

Ben meb de engelli memurum ilk bayburt a atandim.bayburt a göreve başlamadan dilekçe ile adıyaman a atandım.bir yıl burda çalıştım adayligim kalkti kendi memleket ime en yakın ne zaman tayin isteyebilirim.

5 yıl hizmet süresi şartı var sen 4 yıl daha bekleyeceksin arkadaş

Desene ayvayı yedik peki okul için ne yapmak gerek ordu üniversitesi ni kazanırsam yine olmaz mi

Ordudansoner Ünivesiteler ve belediyeler çakılı kadrodur tayini çok zordur bunu göze alarak yazın tercihlerinizi.

Ben ogretmenim ve engelliyim peki simdi ben normal kpss ile herhangi bir yere atansam sonra ozre dayali il tercihini ne zaman yapabiliyorum buna gore tercih yapacagimda

MEB yılda iki kez özür grubu ataması yapıyor. Bu atamalar genellikle Ocak Şubat ve yaz dönemi olarak da Ağustos ayı içerisinde yapılıyor.

Yani simdi herhangi bir memurluk olursa ocak yada agustos hemen öğretmenlige geçebiliyor muyum? ???@life

Öğretmenliğe geçişi değil öğretmenlerin engel durumlarından dolayı yer değiştirmelerini belirttim.

Üst Alt