Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de bir seferlik tayin için dilekçe örneği olan var mı?

korkusuz

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
1
Okulda hizmetliyim.İldışı bir seferlik tayin hakkımı kullanmak istiyorum.
Örnek güncel dilekçe nedir ?İlgi yazı sayısı vs.

Aşağıdaki şekilde dilekçe vermeniz yeterli, dilekçeyi kendinize göre düzenleyin, dilekçeyi vereceğiniz günün tarihini atmayı unutmayın sağ bölüme ad soyad ve imzayı sol bölüme adres ve iletişim bilgilerinizi yazmayı unutmayın.

XXXXXXXX OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 10.07.2014 tarih ve 1289672/903.02/2920977 sayılı, "2014 Engelli Personel Yer Değişikliğ" konulu yazısı gereğince tayinimin XXXX iline yapılması hususunda;

Gereğini arz ederim.

İstediğim il yazıcam fakat o il uzak bir ilçesine gönderebilrmi?Ya da ben dilekçeye şu il şu okula desem olurmu?yada kabul olduktan sonra sorarlarmı hangi okula atanmak istediğimi

Dilekçeye istediğiniz ili ilçeyi yazın mesela İstanbul ili bağcılar ilçesi gibi belirtin.

Tayininiz yapıldıktan sonra görevlendirilmek istediğiniz okulu söylersiniz

Xxxxxxxxx İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE

(İnsan Kaynakları Personel Atama Şubesi)

2018 Engelli Personel (EKPSS-Kura) yerleştirmeleri sonucu ÖSYM tarafından İliniz emrine yerleştirildim. Bir dafaya mahsus İl değiştirme hakkımı kullanarak aşağıda belirtmiş olduğum İl-ilçe emrinde görev yapmak istiyorum.

Gereğini arz ederim.

Adı Soyadı:

Tarih:

İmza:

GÖREV YAPMAK İSTEDİĞİM İL-İLÇE TERCİHİM:
EK-1 ÖSYM Yerleştirme sonuç belgesi

İletişim Bilgileri;

Telefon:

Üst Alt