Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de bir yılım dolmadan başka bir ile tayin isteyebilir miyim?

engelvarlayok

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
3
Merhaba arkadaşlar Ankara'da Milli Eğitim'de memurum bir senem henüz dolmadı başka şehire tayin hakkım var mı ? varsa tayinde istediğim ilde okul yazabiliyor muyum yoksa sadece ilçe mi yazabiliyorum bilgisi ve/veya tecrübesi olan var mı acaba ?

Anladığım kadarıyla şu an aday memurluk sürecindesin. 1 senen dolmadan göndermezler seni. adaylığın kalkınca dilekçe yazarsın, 1 seferlik istdiğin şehre, ilçeye gitme hakkın var. direkt okula tayın isteyemezsin, önce il mem e atanacaksın orda sana sorarlar zaten hangi ilçe diye, ilçe uygun görürse seni okula verir. her okulun memur ihtiyacı olmuyor. daha çok orta okul ve liselerin ihtiyacı oluyor. hakkında hayırlısı olsun. bu arada ankaranın hangi ilçesinde görev yapmaktasın?

teşekkürler ankara çankaya'da memurum ben okul istedim verdiler başlarken ankara'da okullara rahatlıkla veriyorlardı diğer şehirleri bilmiyorum tabii şu an okulumdan memnunum ama gittiğim şehirde de aynı memnuniyeti bulacak mıyım o yüzden okul tercihi çok önemli benim için gitmeden önce okulları arayıp sorarım durumlarını vs. ona göre tercih yaparım diğer türlü şansa kalacaksa kararsızım tayin için.

Engel durumundan dolayı yer değişikliği ile ilgili başvuru yapabilirsiniz. Sürenin bir önemi yok diye biliyorum.

Okullardaki memurlarin calisma saatleri kac. Haftasonu calisiyor musunuz. Yazin okul tatil olunca nasil oluyor

Milli bayramlarda torenlere katiliyor musunuz

merhaba engelli öğretmenler kadrolu atandığı için ve adaylık süreci ne olursa olsun şubat ve ağustos aylarında tayın isteme hakları var hatta 1 den fazla

engelvarlayok

Kardeş benimde bracial plexsus doğum sırasında olan kaç raporun var nasıl memur oldun ekpss kaç puan aldın lisansmisin

Üst Alt