Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışan büro işçisi ne iş yapar, görevleri nelerdir?

gecekusu5

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
slm mebte bir ilk okula yeni atandım sürekli işçi diye yazıyor evrakta sizce bana verilecek gorevler nelerdir mesela bana temizlik yaptırabılırmı.

akşama kadar yatcan devlet sana maaş verek iyimi beğendinmi?:cool:

belki ilk zamanların biraz sıkıntılı geçer ama kafana takma. sözleşmelimisin..

bi iş yapcağını sanmıyorum. Durumun müsaitse masa başı oturturlar, evrakları dosyalarsın :p

yasadın ??

2 de manita yaptın mı deyme keyfine 1 ay sonrada araba alırsın

Arkadaş insan gibi soru sormuş cevap vereceğinize,gelmiş dalga geçiyorsunuz!
Pes!

masabaşı memur gibi çalışırsın.bilgisayara kayıt yapma,dosyalama,telefonlara bakma gibi.

ya kardesim git isine yaaa...

git isine derken mecazi anlamda deyil gercek anlamda söylüyorum cidden git isine

yıllardır iş işi iş diye der durursunuz simdiden basladın temizlikti bilmem neydi diye..

allaha hamd et fazla kurcalama git işine >>

ya arkadasım cok sukur sükretmeyıde bılıyorum benım rahatsızlıgım ortopedık sol ayaktan rahatsızım saglam olsam temızlıktende kacmam ama bır soru sordum hala net bır cevap alamadım.tekar sorayım meb büro işçisi ne tur işler yapar.

Engeliniz den dolayı temizlik yapmazsınız mesela santrale verebilirler,evrak kayıta verebilirler Arşive verebilirler işe başladıktan sonra amirinizin kanaatine kalmış bir olay nerede boşluk var ise oraya koyar..

bir işçi var ,birde büro işçisi var.eğer büro işçisi iseniz temizlik yaptırmazlar.adı üstünde BÜRO.ama sadece işçi olarak geçiyorsa,temizlik de yaptırabilirler.

cok teşekkur ederım ama 2 gundur ıs bası yaptım hala bır iş vermedıler ılk gıttıgımde temızlıkten bahsettı mudur ben kabul etmedım bakalım ne olacak hayırlısı dıyelım.

amiriyin niyetine bakar zalim allahtan korkmaz biriyse işçisin deyip sallar seni... yok tersi olursa arkadaşların dediği gibi köşede bucakta değerlendirir.

Arkadaşım 'Büro İşçisi' bürolarda yardımcı-destek personeli olarak görev yapacak kişileri ifade eder. Nitelik gerektirmeyen işlerdir bunlardır.
Büro İşçisinin tanımı;
Çalıştığı işyerinin bürolarında temizlik, evrak taşıma, içecek hazırlama ve servis yapma gibi çeşitli büro hizmetlerini yapan kişidir..

arkadaşım. engellı personele temızlık işi yaptırmazlar merak etme evrak getır götür yaparsın bilgisayarda ufak defek işler yaparsın telefon bakarsın yada kütüp hane beklersin yada muracat ta oturusun benim rakadaşlar bunları yapıyor bunlardan her hangi birinı sana verırler yapamayacagın bir iş yaptırmazlar takma kafana benım eşim de m e b de akaşama kadar bilgisayarda oturuyor yapabilecegi işlerı verıyorlar iş olursa yapıyor olmazsa akşama kadar cay içip o bilgisayarda takılıyor tamam..

yahu kardesim .. su baslıgı okuyunca cidden sinirlerim tepeme geliyoo..

hem sen nasil girdin iskur kamuya işci alıyo kpss 2010 sınavına girenler basvura biliyodu ordan mı girdin

bende basvurdum. olmadi niye mulakata bile cagırmadılar bile

yemin ediyorum nereye girdiyini bilsem arardım okulunu int. bulup numarasını

müdürle bizzzat konusurdum bu adama temizlik yaptırın diye..

su senin forumu görünce cinlerim tepeme cıkıyor git caliş calısamayan insanları düsün herkesin senini gibi cevresi yok giremiyoruz ise

yemin ediyorum sitrese girdim yazma artık

Pes diyorum tarzınız ne kadar sert. Arkadaş bir soru sormuş cevaplarsın veya cevaplamazsın böyle azarlar gibi cevaplamanın yorum yapmanın alemi ne? Seviyeyi fazlaca düşürüyoruz sanki..

avkatımısın...

sen bu kamu alımına basvuru yapmışmıydın ..

o zaman banada hakver artislik yapma sinirlerim yükseliyo ne var bunda

anlasan şasardım cünkü avkat deyilsin !!

Evet avukatım napcaksınız? Önce bir bayanla nasıl konuşulur sen onu öğrenin. Haklıysanız bile haksız duruma düşüyosunuz. Dayılık yapmanın alemi yok.

isminde melekmiş melek abla ..

dayılık benim neyime :) anlasılan sizinde işler yolunda

dünyada en cok sevidyim isimlierden biride MELEK biliyomusun

azda olsa bana haklılık payı verdiyin icin tesekkür ederim :)

Evet işler yolunda yediğim önümde yemediğim ardımda yeni tabirle tuzum kuru. Hobi olarak çalışıyorum jip kapının önünde hanlar hamamlar arada bir dayılık ve avukatlık işleri neyse ya olay amacından sapıyo !:))). Burayı herkes bilgilenme amacıyla kullanmakta biraz daha yumuşak üslüplar kullanmamız gerektiği düşüncesindeyim. Sadece bir hatırlatma bir öneri ne derseniz deyin yani...

abukperi;

ben de aynı düşüncedeyim. yine de sakin cvplar vermiş soruyu soran kişi. yani siz işe giremediniz diye bu kadar da yüklenmeye hatta hatta yazma bi daha demeye hakkınız yok zaten.
kendimden örnek vereyim işe başlayacağım belli oldu daktilo memuru olarak. o zaman dms sınavı sonrası dönemdi. ben hemen gittim bi top kağıt ve daktilo kursu hocama ben unuttum biraz çalışacağım diye gittim. kağıtta hepsi de gereksizdi. daktilo ya oturtmadılar santrale verdiler :) 3 yıl çalıştım kurumu tanımış oldum. sevdim de işimi. yani çekinilecek hiçbişiy yok. bi başlayın gerisi zaten gelir bi bakmışsınız yılların çalışanı olmuşsunuz. sonra illa evrak işi yapacağım dedim zamanla herşeyi öğrendim. atlı kovalamıyor sonuçta ve ben normal statüde işe girmiştim. sonradan hastalandım. size hiç sorun çıkarmamaları lazım. aslında haklarımızı daha iyi öğrenebilsek sorunumuz bu galiba tek..

veri kayıt işileri yaparsın yani masabaşı memurluğu gibi
temizlik yatıramazlar arkadaşım

arkadaslar cok tsk ederım verdıgınız bılgıler ıcın.kalpsız sana dıyecek laf bulamıyorum umitsiz vaka gibi birseysın kardesım adam gıbı cevap yazacaksan yaz yazmayacaksan baska sıtelerde dolaş kimsenın yaptıgı yada yapacagı seylere yorum yapma cunku yorum yapmayıda becerememıssın sallayıp gıtmıssın sen ısın gırgırındasın bole yapmaya devam et sıttın sene sonra işe gırersın bu kafayla.neyse tekrar cevap yazan arkadaslara tsk ederım.

Üst Alt