Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışan bütün hizmetliler temizlikçi mi?

Ergin Erim

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Meb Degil Il Ilce Mudurlugune Dusen Ve Calismaya Baslayan Arkadaslar Hizmetli Kadrosunda Milli Egitim Mudurluklerundedemi Temizlikcisiniz?

Evet rapor durumuna ve amirinin anlayışına baglı

sarasota

mebte hizmetli sadece temizlik işleri mi yapıyor bunu bende merak ediyorum

ben 2016 ekpss yi kaçırdım doktorum daha yeni söyledi bu sınavı.. kısmetse 2018 de gireceğim, çoğunlukla hizmetli kadroları açılmış bunu farkettim..

kurumlarda temizlik şirketi varsa temizlik yaptırmazlar, ama yoksa mecbur temizlik yapacak sadece hizmetli kadrosundakilere kalıyor.amiriniz isteyebilir.

Bu yüzden raporda yapamayacağı işler kısmı önem arzediyor

Aynen eğer sizden başka temizliğe bakan yoksa mecbur yapabildiğiniz kadar siz yapacaksınız. Mesela benim atanığım kurumda personel açığı var yani koca okulun temizliğini iki üç kişi yapıyor. Bi ay içinde iskurdan işçi alımı yapacaklarmis o zamana kadar elimden geldiğince bende temizliğe yardım edeceğim. Unvanımız hizmetli arkadaşlar yapacak bsey yok. Yapmıyorum da dyemesin zaten durumuna göre hafif işler veriyorlar. Tabii hafif işten kastım masa işi değil temizliğin hafif işi 😊😊

Engel durumuna durumuna göre ben bu sene 2016 EKPSS ile ilk atama da MEB Hizmetli olarak atandım ve şu anda memur işi yapıyorum yani demek istediğim kurum seni en verim alabilecek şekilde kullanıyor .. ( Yürüme engelim var )

ben okuldayım hizmetli görünüyorum ama masa başındayım

Kişinin vicdanına kalmış ben okuldayım 1.5 yıl oldu başlayalı sol kolumdan engelim var ayak işleri,getir götür,fotokopi gibi işlere bakıyorum.İşkur elemanı gelesiye kadar 1 tane bayan tuttu müdür o da tek başına zorlanıyor ona çöp dökme gibi hafif işlerde yardım ediyorum kimsenin bana yap dememesine rağmen yardımcı oluyorum elimden geldiğince

Üst Alt