Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışan engelli aday memurların asalet onayı hakkında..?

tekümit

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2010 Eylül ayında iş başı yapan engelli memur ve hizmetli arkadaşlar: bir aydan biraz fazla süre kaldı asalet tastik olmasına . acaba asalet tastiki hakkında ilçe mem veya il mem de görevli olup gelişmelerden bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen asalet onayları ne durumda ,bu konuda yapılan hazırlıklar varmı ,paylaşırsanız sevinirim.

adaylık

ben 13 eylül 2010 tarihinde göreve başladım.13 eylül 2011 demi adaylığım kalkacak..adaylık hangi hallede uzar temel ve hazırlayıcı eğitimlerimi 88-90 ile geçtim uygulamalı eğitim notu neye göre belirlenecek şimdiye kadar hiç bir ceza almadım.(uyarı,kınama vs) uygulama eğitim notu saygı,iş görme gayret ve becerisi,kurallara uymna kılık-kıyafet düzeni vs.mi..

İktisatçı bende 13 Eylülde göreve başladım.
Bana söylenen Eylülün başında müdüre hatırlatmam gerekenin onun yapacağı. Bayrama denk geldiğinden ağustosun sonunda hatırlatacam.

Bu kadar dert edilcek bir şey yok bu asalet onaylatmasında. Bize düşen hiç bir şey yok. Sınav notlarınız 70 in üzerindeyse ki herkesin öyle düşük not verilmiyor. Asaletiniz onaylancak onaylanmazsa müdürün hakkında idari işlem başlatılıyor hesabını vermek zorunda neden onaylamadığının ki kimse bunlarla uğraşmaz günü gelmeden 2 hafta önce bilgi verin 1 ay içinde asaletinizin onaylandığına dair yazı gelir yemin edip göreve devam edersiniz
Syg.

kesin onaylanıyor değilmi.ben ilçeye sordum biz günü gelince yazı yollayacağız dediler

Mecbur onaylıcaklar MEB 1 seneyi geçirmiyor zamanı geldimi yazıları gönderirler. Sen genede okulda falan çalışıyorsan müdürüne hatırlatırsın.

Telaşa gerek yok, gereken herşeyi amiriniz yapacak siz sadece sınavlardan 70 üzeri alın ve işe girdiğiniz tarihten 1 ay önce amirinizi bundan haberdar edin. Benim stajım 15 Eylül de kalkacak. seminerleri de başarıyla geçtik, herşey tamamdır arkadaşlara baklava ısmarlarız olur biter...

Üst Alt