Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışan engellilerin yer değiştirme olanakları..?

caqla

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Ben Ağustos EKPSS atamasında Gümüşhane MEB'e atandım, MEB duyuru yayınladı kendi ilinize aldırabilirsiniz diye bende dilekçe verip Erzuruma geçtim. Şuan Erzurum İl Mebde görev yapıyorum. Öğrenmek istediğim şu yaptığımız yer değiştirme ile TAYİN hakkını kullanmış mı olduk? MEB duyurusunda tayin olayı gider gibi bir uyarı yazı vb. yok bu durumu yaşayıp olduğu 1 yıl sonra tayin isteyen var mı ?Ya da kanun nedir bu konuda. Lütfen bilgisi olan yorum yapsın. Şimdiden teşekkürler.

VALLA BENDE BUNU ÇOK ARAŞTIRIYOM HİÇ BİR BİLGİYE DAYANAĞA ULAŞAMADIM BİR DEFA TAYİN HAKKINI KULLANAN PERSONEL İKİNCİ BİR DEFA tekrar tayin isteyebilir mi

il dışı tayin hakkını kullanan memur 3 yıl dolmadan il dışı ve asaleti tamamlamadan da il içi tayin hakkını kullanamaz diye biliyorum

ama şundan eminim il içi tayin hakkınızı asaleti tamamladıktan sonra engel durumunuzu belirterek kullanabilirsiniz

Evet kimse emin değil herkes faklı birşey söylüyor benim asaletle bir alakam yok 7 yıl hizmetim var 1 sene önce il içi tayin hakkımı kullandım aradan bir sene geçti şimdi de il dışı kullanmak istiyorum engel durumundan böyle bir durumda olan var mı yada kullanan

Benim durumum tayin bile değil aslında sonuçta MEB bir hak veriyor bunu 1 defaya mahsus asalet alındıktan sonra olacak tayinle bağdaştırmış olamaz aynı durumda olan hiç mi kimse yok anlamıyorum ki

caqla

Engelli Tayin Hakkından Faydalanmışsın caqla İl İçi için artık 3 yıl il dışı için 5 yıl sonra tayin istiyebilirsin

EFSANEYILDIZI

Engelli tayin hakkı birdefaya mahsustur ondan sonra normal prosedür uygulanır yani il içinde 3 yıl çalışma şartı il dışında 5 yıl çalışma şartı aranıyor

Evet il içinden faydalandım ama il dışı faydalanmadım aslında bizim önümüze engel olmaması lazım çünkü danıştay kararına göre mahkemeye verecez yapacak bişi yok

tılafsınlı

evet arkadaşın anlattıkları doğrudur ancak valilik ohal den dolayı 30.06.2017 ye kadar tüm memurların yer değişikliklerini iptal etti haberiniz ola...

Senin ki görevlendirme kardeşim biz il içi ve il dışından bahsediyoruz birden fazla kullanan var mı diye

Peki arkadaşım ben 2 hafta önce il içi yer değişikliği ile ilgili okul müdürlüğüne dilekçe yazdım okul da ilçe milli eğitim müdürlüğüne elektronik posta sistemiyle yazdı ama ilçe milli eğitim müdürlüğündeki atama müdürlüğü, "Ankara valiliği 30.06.2017 ye kadar yer değişikliklerini iptal ettiğinden dilekçeniz değerlendirilmemiştir." diye okuluma cevap geldi. Yani ben size mi inanıyım yoksa okuldaki yazıya mı inanıyım...?

Bana inanma kardeş inan demiyorum zaten.
Ben 3 ay önce il içi tayin istedim ve onaylandı.

Üst Alt