Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışan memur-hizmetli yaz tatilinde izinli mi?

emre_61ts

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Okulda çalışan hizmetli 3 aylık yaz tatilinde tatil yapıyor mu ? Yapiyorsa maaş ve sigorta isler mi?

Hevesini kırmak istemem ama memurlara, hizmetlilere 3 aylık yaz tatili diye bir şey yok :)

emre_61ts,
3 ay diye bir tatil yok arkadaşım, haziran 15 Eylül 15 tarihleri arası 3 ay öğrencilere tatil 1 Temmuz-31 Ağustos (2 Ay)öğretmenlere tatil, Okulda bulunan müdür,Müdür baş yardımcısı, müdür yardımcısı,teknisyeni, memuru, hizmetlisi çalışmak zorunda anılan dönemlerde izin kullanmak istiyor isen Senelik izin hakkından kullanabilirsin.

Yaz tatilinde izin mi olur... 10 yıllık memur için 20 gün, 10 yıl üstü memurlar için 30 gündür.

meb deki memurun zaten yıllık izin hakkı var.ayrıca 3 aylık tatil izni olmaz.öğretmenlerin yıllık izin hakkı yok.onun yerine 3 aylık tatil hakkı var.

Öğretmenin izin süresi 3 ay değil, 1 Temmuz da başlar 1 Eylül de Öğretmenler iş başı yapar yani toplam 2 ay izinleri var.

okul yaz tatilinde boş olduğundan dolayı belki izin olur sanmıştım. cevap için teşekkürler

bende ilk girdiğimde öyle düşündüm müdüre sordum müdürde hevesimi çok güzel kırdı :) ilçe meb vs çalısıyor kurumnetten yazı geldiği için cevap vermek için bize full çalışma var dedi kar tatillerinde vs de geliyoruz dedide ben onu daha konuşmadım kar tatillerinde engelliler tatil yapıyor die bir yazı gelmişti diye hatırlıyorum

Kar tatillerinde de kesinlikle tatil olması lazım zaten. bir de engelliler günü de tatilmiş. dogruluğu nedir

emre_61ts sevdim seni kardeşim :). 1 gün 1 gündür diyorsun. helal olsun. konuyu açarken 3 ay izin hayaliyle başlayıp, son mesajda, engelliler günü bari tatil olsun deyip umudu 1 güne düşürdün. 89 gün gitti hayallerden hiç umursamadın. azimlisin. bu hevesin isteğin hiç kırılmasın emi :). ilahi, gece gece tebessüm ettirdin beni. :)
not: şakalaşma amaçlı yazdım. eleştiri değildir.

3 Aralık Dünya Engelliler gününde ve 10-16 Mayıs arasındaki Engelliler haftasının ilk iş gününde engelliler idari izinli sayılırlar.
Bu arada herkes öğretmenlerin tatili 2 ay demiş, yarı yıl tatilinden kimse bahsetmemiş.. :)

ankiloz Engelliler haftasının ilk iş günü mü yoksa ilk günü mü?

gsli

ilk işgünü....
ama çok sevime, çok iş var ise izin vermezler.

Mr.No çok iş olsa da kullanırım ben iznimi sen canını sıkma. Ama yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyelim. Çünkü Başbakanlık genelgesinde 'İlk Günü' diyor..

gsli

kullanın tabii ki bir şey dediğim yok. Hakkın hem de yasal. Ama amir bilmeyebilir bildirmek de gerekli, gelmediğinde yasal işlem yaparım diye tehdit edebilir. Etsin Yapsın diyebilirsiniz, bırakın amiriniz ne yaparsa yapsın yasal hakkınız bu. çünkü Tehdit işlemez.

Trabzonlu emre kardeşimizin 3 aylık izin hayali bir güne düştü: Onu da kullansın bari.

kar tatili de onun hakkı, 3 araık da...

gsli evet genelgede ilk gün diyor. ben onu ilk iş günü olarak biliyordum. C.tesi Pazar'a denk gelmedikten sonra sıkıntı yok.. Denk gelirse o sene kaynar gider..

Hangi gun izin ve ne izni bu?bu arada 3 aralik ctesi gunune denk glio haftasonu yani zaten mesai yok ogun

he he. tam ben yazcaktım . bu senelik tartışma kapanmıştır. konu kilit. 3 aralık c.tesi. ama uzasın dersek, atara atar gidere gider yaparız. bu sene var ya bu sene, 3 aralık ta müdür beni hayatta mesaiye bırakamaz. hele bi bıraksın. anında bimer e şikayet. :). seneye düşünürüz :)

Bu sene zaten tüm bayramlar hafta sonuna denk geliyor.
Hayaller Paris hayatlar Muş.:D

Kar yağışı veya hava muhalefeti v.s okullar tatil olursa; ikinci bir emre bakılmaksızın kamuda çalışan tüm engelliler tatil süresince idari izinli sayılırlar, 2002/59 sayılı Başbakanlık Genelgesi Madde:3 Ayrıca taşeronda çalışan engeliler de dahil.

müdür, müdür yard, memur hizmetli okuldadır kardeşim

Üst Alt