Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'de çalışan memur-hizmetli yaz tatilinde izinli mi?
emre_61ts,
3 ay diye bir tatil yok arkadaşım, haziran 15 Eylül 15 tarihleri arası 3 ay öğrencilere tatil 1 Temmuz-31 Ağustos (2 Ay)öğretmenlere tatil, Okulda bulunan müdür,Müdür baş yardımcısı, müdür yardımcısı,teknisyeni, memuru, hizmetlisi çalışmak zorunda anılan dönemlerde izin kullanmak istiyor isen Senelik izin hakkından kullanabilirsin.
bende ilk girdiğimde öyle düşündüm müdüre sordum müdürde hevesimi çok güzel kırdı ilçe meb vs çalısıyor kurumnetten yazı geldiği için cevap vermek için bize full çalışma var dedi kar tatillerinde vs de geliyoruz dedide ben onu daha konuşmadım kar tatillerinde engelliler tatil yapıyor die bir yazı gelmişti diye hatırlıyorum
emre_61ts sevdim seni kardeşim . 1 gün 1 gündür diyorsun. helal olsun. konuyu açarken 3 ay izin hayaliyle başlayıp, son mesajda, engelliler günü bari tatil olsun deyip umudu 1 güne düşürdün. 89 gün gitti hayallerden hiç umursamadın. azimlisin. bu hevesin isteğin hiç kırılmasın emi . ilahi, gece gece tebessüm ettirdin beni.
not: şakalaşma amaçlı yazdım. eleştiri değildir.
3 Aralık Dünya Engelliler gününde ve 10-16 Mayıs arasındaki Engelliler haftasının ilk iş gününde engelliler idari izinli sayılırlar.
Bu arada herkes öğretmenlerin tatili 2 ay demiş, yarı yıl tatilinden kimse bahsetmemiş..
Mr.No çok iş olsa da kullanırım ben iznimi sen canını sıkma. Ama yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyelim. Çünkü Başbakanlık genelgesinde 'İlk Günü' diyor..
kullanın tabii ki bir şey dediğim yok. Hakkın hem de yasal. Ama amir bilmeyebilir bildirmek de gerekli, gelmediğinde yasal işlem yaparım diye tehdit edebilir. Etsin Yapsın diyebilirsiniz, bırakın amiriniz ne yaparsa yapsın yasal hakkınız bu. çünkü Tehdit işlemez.
Trabzonlu emre kardeşimizin 3 aylık izin hayali bir güne düştü: Onu da kullansın bari.
gsli evet genelgede ilk gün diyor. ben onu ilk iş günü olarak biliyordum. C.tesi Pazar'a denk gelmedikten sonra sıkıntı yok.. Denk gelirse o sene kaynar gider..
he he. tam ben yazcaktım . bu senelik tartışma kapanmıştır. konu kilit. 3 aralık c.tesi. ama uzasın dersek, atara atar gidere gider yaparız. bu sene var ya bu sene, 3 aralık ta müdür beni hayatta mesaiye bırakamaz. hele bi bıraksın. anında bimer e şikayet. . seneye düşünürüz
Kar yağışı veya hava muhalefeti v.s okullar tatil olursa; ikinci bir emre bakılmaksızın kamuda çalışan tüm engelliler tatil süresince idari izinli sayılırlar, 2002/59 sayılı Başbakanlık Genelgesi Madde:3 Ayrıca taşeronda çalışan engeliler de dahil.