Aslında sende çok iyi biliyorsun ki sorunun tek bir cevabı yok. Hatta daha ileri gideyim sorunun cevabı yok.
"Minareyi çalan kılıfını hazırlar" bizim atasözümüz
"Benim memurum işini bilir" diyen de bizim Cumhurbaşkanımız.

Acaba ne demek istedi ki ?
Şimdi bu ikisini alt alta koy topla, bir şey çıkmadı değil mi ? Çünkü eksik. Kurtlar Vadisi'nden efsane bir replik eksik.
"Devlet yarına bırakır, yanına bırakmaz" bunla idare edeceğiz çünkü Vadi'den hiç replik gelmiyor aklıma.
Turizm Bakanı'nın Oteli var, Sağlık Bakanı'nın hastaneleri var, Ticaret Bakanı'nın kendi bakanlığı'na fahiş fiyattan temizlik maddesi satışı var.
Kanunen yasal, ahlaken kesinlikle doğru değil.
Kimse kimsenin üç kuruş para kazanmasına laf etmez ta ki serviste birine yan bakarsın, yemekhanede birinden önce son tatlıyı alırsın, adam evde eşiyle kavga ettiği gün sen eşinle el ele yürürsün işte o an herşey değişir.
5.238.424 kamu personelinin 3 milyonunun ve hatta fazlasının ek iş yaptığına yemin edebilirim ve fakat ispat edemem.
Not: Boş boş konuşup vaktimizi çaldın diyenlere özel ek bilgi.
Mümkünse hastanelerden bir süre uzak durun, maskesiz hastaneye gitmeyin, hastanedeki süreyi minimumda tutun. Dışarı çıkarken dikkatli olun.
Bu grip korona zamanı kadar etkili, iyileştim diyorsun bir daha vuruyor, aha ayaklandım diyorsun cümle bitmeden yorgan döşek yataktasın.
Maske mutlaka kullanın.