Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışıyorum. Kendi memleketime ne zaman tayin isteyebilirim?

Ordudansoner

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben meb de engelli memurum ilk bayburt a atandim.bayburt a göreve başlamadan dilekçe ile adıyaman a atandım.bir yıl burda çalıştım adayligim kalkti kendi memleket ime en yakın ne zaman tayin isteyebilirim.

adıyamana atanmanız nasıl gerçekleşti tam olarak ? adıyamanda da alım varmıydı yoksa ihtiyaç olmamasına rağmende gerçekleşti mi

Ordudansoner Normalde meb yönetmeliğinde il içi 3 yıl il dışı 5 yıl olarak geçer tayin süresi ancak [FONT=sans-serif]Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik gereği tayin hakkınız vardı, l[/FONT]inki incelerseniz sorunuza cevap olacaktır http://www.engelliler.biz/forum/kur...0-engelli-hizmetliyim-tayin-hakkim-varmi.html

wise53 Meb kendi bünyesine atanan engelli personellerine atandıkları ile gitmeden yaşadıkları ilde kalma imkanı veriyor arkadaşımız bu haktan yararlanmış.

Life hocam konuyu açan arkadaş bayburttan adıyamana atanmış.. şimdi kendı memleketıne atanmak istiyor.. MEB'in bize verdiği ilk atamadaki tayin hakkını neden kendı memleketınden yana kullanmamış bu arkadaş ?

Zamanın Ötesinde

Kardeşim burda calisiyor du oda engelli birbirimize destek oluru z diye ama onun tayini çıktı gitti

Kardeşim adiyaman da memur du ve hasta idi birbirimize destek oluruz diye düşündüm onun memleket e tayini cikti ben tek kaldım burada

Üst Alt