Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışıyorum. Sağlık nedeniyle tayin isteyebilir miyim?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Milli Eğitim Bakanlığında Yardımcı Hizmet Sınıfında görev yapmaktayım.
Araştırma hastanesinden '' Tek başına yaşıyamaz, ailesinin yanında tedavi görmesi gerekmektedir '' ibareli bir
sağlık raporu aldım. Ailem İstanbul'da abim evlendi o yüzden annem ve babam çalışıyorlar yani
yanıma gelmeleri mümkün değil. Ben bu Sağlık Raporu ile ailemin yanına gidip tedavi görmek istiyorum
desem gidebilir miyim?

sen 1 defaya mahsus tayin hakkını kullanmadınmı durumunu yazsana

büyük ihtimal olur çünkü ben üniversitede yatay geçiş yaparken bu şekilde bi rapor almıştım işimi halletmiştim

657 bu konuda acık eger raporunu bır hastaneden alırsan heyet yanı senın esın ve bakmakla yukumlu olduğun aıle bıreylerının raporu ıle tayın hakkın var bılgın olsun

Maalesef demek istediğinizi anlayamadım, ‘’ Tek başına yaşıyamaz. Ailesinin yanında tedavi görmesi gerekmektedir’’ ibareli rapor ile tayin olabilir miyim? Bu işe yarar mı?

@vey zey

Engellinin tayin alma hakkı var önemli olan kurum bulabilmen..

Alabileceğimi öğrenmek çok iyi geldi, Esenyurt Milli Eğitim Müdürlüğü veya Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde veya bir kurumda yer vardır yardımcı hizmetliyim ☺

Üst Alt