Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de engelli durumundan şehir içi tayin isteyebilir miyim?

_çalıkuşu_

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
3
Kpss ile atanan bir öğretmenim.özür grubundan engelli olduğum için il içi tayin isteyebilir miyim?engelli raporum var ama özlüğe işlenmedi.
Bilenler varsa,yardımcı olurlarsa sevinirim

11 Ağustos itibariyle MEB öğretmenlerin il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri için tayin sürecini başlattı. Engel durumunuzu il milli eğitim müdürlüğü özlük bölümüne giderek işletiniz ve atamadan sorumlu şube müdürüyle görüşmenizi öneririm. Aşağıda açıklamalar ve şartlar var sizin durumunuza uygun mu değil mi okuduktan sonra ve şube müdürünüzle konuştuktan sonra başvuru yapmanızda yarar var, çünkü sizin engel durumunuzdan dolayı il içi başka bir yerde görevlendirebilirler.

Life
teşekkürler.okul müdürüm tercih yapabileceğimi söyledi.mebbise işletmiş olma şartı yok sanırım.elimde hali hazırda bir engelli raporunun olması yeterli galiba.klavuzdan bu anlaşılıyor.yani başvuracak kişi raporu telefon,faks,e-posta vs. yoluyla okul müdürlüklerine gönderebileceği falan yazıyor.sistemde işli olması şartı olsa buna gerek duyulmaz sanırım
şimdi ben yüzde 44 raporumla ilçe mem'e vergi indirimi için başvurmuştum zaten.hemen işlemiyorlar malesef.vergi dairesi tekrar numuneye heyete yolladı ve yüzde 66 verilmiş.ama maliye bakanlığı bir karara varılamadı diye tekrar heyete yolladı.bugün heyetten geçtim yine.4 aydır işletmeye çalışıyorum anlıcanız ve süreç dahada uzayacak gibi.
tayin için başvuruda raporla ilgili bilgiler istiyor.ben hangi raporla başvurmam gerek onu bilemedim.sistemde hangi rapor aktif görünüyordur acaba bunu nasıl öğrenebilirim

Mİlli Eğitim Müdürlüğün'de özlük bölümünde sizin bilgilerinize girerek sistemde raporun işlenmiş olup olmadığı görülür HİTAP adlı sisteme işlenir raporlar ve diğer özlük bilgileriniz orada görünür, siz Milli Eğitim özlük bölümüne raporunuzla beraber gidin ve işletin 5 dakikalık iştir tayin için de o bilgiler gerekli güncel raporunuz hangisiyse oranı yüksek güncel raporunuz onu işletebilirsiniz.

Güncel olan eskisiymiş.yeni rapor daha sonuçlanmadığı için. Bugün raporumu işlettim mem de..başvurumu yaptım. Teşekkür ederim

Rica ederim , hayırlı olsun.

Tayin istemiştim ama eş özrü isteyenler ile aynı sıralamaya sokuldum.tayinim hizmet puanım yeterli gelmediği için yapılmadı. Malesef engelli yada sağlık özrüne bir öncelik vermiyor meb.hizmet puanınız tutarsa tayin oluyor. Yoksa olmuyor...bilginize

Sizin hizmet puaniniz kacti acaba

Bransiniz neydi Ben tarihciyim puanim 100 küsür

2015 agustos tayınlerınde il-ilçe emri yaptılar tum ısteyenın ıstemeyenın cıktı tayini o dönemde.

İl emri yapıldı ama ilçe emri yapılmadı.bizzat bakanlık önünde ilçe emri için eyleme katılmış biriyim. Ama yine yapılmadı.yapılsaydı bu puanlar ile ortada kalmazdık.yanlış bilgilendirme yapmayınız lütfen

Üst Alt