Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de Engelli Memur Tayin İşlemleri ne kadar sürüyor?

ugurafiye

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar,%45 ruhsal engelliyim ve MEB'de hizmetliyim.Geçen hafta adaylığım kalktı ,bende başka bir ile tayinim için dilekçemi verdim.şimdi bekleme modundayım,acaba bu bekleme süresi ne kadar sürer ve tayinim onaylanır,tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen.yani atama dilekçemi vermem ile atamanın onaylanması arasındaki sürecin ortalama ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorum,teşekkürler

ugurafiye

10 -15 gün içinde cevap gelir kurumunuz size gelen yazıyı tebliğ eder sonrasında da ilişiğinizi kesersiniz.

merhaba,sorduğum soruyu ben cevaplayayım belki birinin işine yarar :)
okula tayin dilekçemi vermemin 8 gün ardından ankaradan kararnamem onaylanıp ilçe milli eğitime gelmiş,artık sadece okulla ilişiğimi kesmem kaldı,herkese kolaylıklar

ugurafiye hizmetli olarak atandıktan sonra 1 defaya mahsus tayin hakkınızı kullanadınız mı işe başlamadan önce ? yoksa direkt atandığınız şehire gidip işe mi başladınız ?

atandıktan sonra 1 defaya mahsus hakkımı kullanmamıştım.direkt atandığım şehirde başlamıştım.şimdi yeni kullanacağım 1 defaya mahsus hakkımı

Üst Alt