Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de görev yapan VHKİ personeli ne iş yapar?

archimonde87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ne iş yapar? Çalışma ortamı, haklar vs. Bilinmesi gereken herşeye nasıl ulaşabilirim? (Google istediğim sonucu vermiyor.)

Bir de meb e atandıktan snra asaletimiz onaylanınca mı tayin isteyebiliyoruz.sanırım bir defaya mahsus tayin hakkı varmış ikametgahın bulundgu yere.ama ikametgahımın olmadgı yere de tayin verebilir myiim şartlar nedir???

Bilgisayar da yapılan tüm işleri yapar, düz memur gibi. Atanır atanmaz tayin isteyebilirsin. Evine en yakın yerde çalışma hakkın var.

emos55

tayin isteme durumu kesin mi ona göre tüm meb leri yazmayı düşünüyorum eğer tayin olmazsa sıkıntıı olacak sıralama 590

sıralamam 590 500 kişilik öğretmen alımından sonra önümüzden giden kaç kişi olmuştur

Büro memuru gibi çalışır.mesela ben daimi işçi yım tel.santralinde santral memuruyum yanımda biri memur kadrosunda diğeri de v.h.k.i. iki kişi daha var..

Tayin olacağınız yerde kurumda açık varsa tayin isteyebilirsiniz. Açıklık yoksa hemen tayin olamıyorsunuz diye biliyorum.

Vhki ne iş yapar? Özlük hakları nasıldır?

Arkadaşlar birden fazla sorum var ve hiçbir yerde doğru düzgün cevap alamadım.
1-Vhki tam olarak ne iş yapar?
2-atıyorum ben sakarya meb vhki yazdım ve geldi. Nereye atanacağım? ilkokul? ortaokul? lise? Milli eğitim müdürlüğü? hangisine atanacam ve de bunu kim nasıl belirliyor? sakarya iki kişi alıyor Ali ile ben kazandım. Bir kişi milli eğitim müdürlüğü binasına lazım bir kişi de bilmem ne lisesine lazım. hangimiz nereye gidecez? nasıl belirlenecek?
3-diyelim ki sakaryaya atandım. hangi belgeler gerekiyor ve ne zamana kadar başvurmam gerekiyor?
4-yine sakaryaya atandım ama benim evim sapancada. atandığım yer ise taa hendekte yani sakarya nın tam sınırı öbür ucu. ben dilekçe vererek sapancaya aldırabiliyor muyum? birçok kişi hakkariye çıksan da dilekçe vererek hiç hakkariye gitmeden sakaryaya aldırabilirsin demişti. aynı şey şehir içinde geçerli mi yoksa ev mi taşımam gerekiyor. engelimden dolayı ev taşımam vs bayağı zorlanırım ondan soruyorum lütfen yanlış anlamayın..

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama inanın kime sorsam biri a diyor öbürü b diyor. kime inanacağıma şaşırdım. Burada tecrübeli ve bilgi sahibi kişiler vardır. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

gambyad

1) VHKİ; Resmi yazışmalar, dosyalama işleri, arşiv işlemleri, personel işlemleri gibi müdürün vereceği görevleri yapar.
2) Atandığın ilde, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapıyorsun. Çalışmak istediğin 3 kurumu tercih ediyosun. (Bu ilkokulda olabilir, lise de, milli eğitim müdürlüğü de halk eğitim, çıraklık eğitim vs.) boş kadro durumuna göre atama yapılıyor.
3) Atandıktan sonra gerekli belgeleri telefonla arayarak öğrenirsin. Zaten sende olan belgeler istenecek. (Diploma, sağlık raporu, sabıka kaydı, kimlik fotokopisi gibi)
4) Farklı bi ile atanırsan bulunduğun yere tayin isteyebilirsin.

gsli

çok teşekkür ederim. belli ki bu konularda fazlasıyla malumatı olan birisin. peki meb vhki atandım diyelim. kılık kıyafetim nasıl olacak. takım elbise giymek zorunda mıyım veya sinek kaydı traş olmak?

ve bir de dediklerine göre atandığın gibi maaş alıyormuşsun. yani ay sonunda değil ay başında dediler. bu ne kadar doğru? ve çalışma saatlerim kaç kaç olacak acaba? kafamda çok fazla soru var kusura bakma soru yağmuru oldu biraz ama :)

Takım elbise giymek zorunda değilsin. Şuanda sendikaların eylemi var saç sakal, kılık kıyafet serbest o yüzden.
Maaşı da göreve başlayanğın günden sonra ayın 15’inde alırsın. Örneğin 30 ocakta göreve başlarsan; 15 şubatta birbuçuk aylık maaş alırsın.
Çalışma saatleride normal memur gibi..

gsli

08-17 yani. tekrar teşekkür ederim. ben bilgisayardan pek anlamıyorum. yani anlıyorum hızlı yazarım falan kısayollar sorun yok ama world excel gibi programları iyi kullanamıyorum. bunların eğitimini alacaz dimi? işe başlar başlamaz al bunları yap demezler dimi :(

gambyad,
Temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim göreceksiniz. Rahat ol okula atanır isen world excell ile fazla işin olmaz DYS kap yeter tüm iş ve işlemler DYS de şuan.

officer

Şimdi dys nedir diyecem ayip olacak
Peki kazanirsam önüme secenekler konacak dimi ilkokul ortaokul lise veya meb müdürlügü. Nerede calismak istersin diyecekler. Nereyi seceyim hangisi rahat olur sizce?

gambyad,
Onlar demez ise de sen sor nerede görev verilecek diye, yada fikrini belirt evime yakın şu lise,ortaokul veya ilkokulu istiyorum de

izmir meb vhki olarak atandım ve halihazirda memur olan arkadaşlar varsa yardimci olabilirmi acaba 2019 maaslari ne olacak bekar yeni memurun

İstanbul Meb vhki atandım Ankara'da yaşıyorum ama Eskişehir'e tayin olmak istiyorum mümkün mü tabii hemen tayin mümkün mü onu soruyorum. Bir de istediğimiz ilkokul ortaokul liseye ya da bakanlığa mı atanıyoruz onu nasıl ayarlıyorlar. Bir de güvenlik soruşturması ne kadar sürer

Merhaba bende afyon MEB vhki olarak atandım yeni memur maaşları ne kadar bilgisi olan var mı ayrıca sadece ikamet ettiğimiz yere mi tayin isteyebiliyoruz bilgisi olan var mı son bir sorum daha var kaç yıl görev yapmamız gerekiyor başka bir yere tayin istemek için

Üst Alt