Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de görev yerimi değiştirmek için nasıl bir heyet raporu..?

01halil

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba tanımlı bipolar psikiyatri rahatsızlığım var ve il merkezinde ikamet ediyorum.Oturdugum ilçe görev yaptığım diğer ilçeye 45 km uzaklıkta ve köyde merkeze gelmek için MEB'in sağlık özrünü kullanabilir miyim? Tabiki heyet raporu alarak.Bakanlık Bulunduğu yerde tedavisi mümkün olmadığı ve mevcut görev yerinin söz konusu kişilerin sağlık durumunu tehlikeye düşüreceği ifadeleri var bunlar bana uyar mı acaba merkez de olsa ilçeden ilçeye özrü kullanabilir miyim?l

Engelli kadrosunda atandıysan zaten raporunu almışlardır göreve başlarken. Sen durumunu ifade edersen seni evine yakın bir yere görevlendirebilirler.

Engelli kadrosunda değilim hayır normal öğretmen olarak atandım başka bir okula tayin için heyet raporunu mebe sunmak ve tayin döneminde tercih vermek gerekiyor

hocam psikolojik olarak rahatsızlığınızı raporu ilçe meb e bildirin dilekçe ile geçici görevlendirme isteyin öğrenciler ile problem yaşıyor sınıf ortamı çekilmez oluyorsa dilekçede halk eğitim merkezi yada özel eğitim okulu görevi isteyin.

Teşekkürler yönlendirme için yalnız burada çekincelerim var böyle bir dilekçe ile milli eğitime başvurduğumuz taktirde rahatsızlığından ötürü eğitim öğretim veremez gibi yada geri hizmete almak gibi bir durum olmasından korkmuyor değilim,bakalım hayırlısı kafam karışık bu konuda başvursam mı bilemedim

Üst Alt